Marile cluburi din Europa au pornit în cursa pentru transferul lui Nuno Mendes, fundașul stânga de numai 18 ani de la Sporting Lisabona. Tânărul jucător portughez și-a făcut debutul la prima echipă vara trecută și deja a intrat în atenția granzilor din lumea fotbalului.
Potrivit publicației A Bola, Juventus și AC Milan sunt ultimele două echipe care și-au anunțat interesul pentru Mendes. Cele două cluburi din Serie A vor avea însă concurență acerbă pentru semnătura fundașului. Și Liverpool, Real Madrid, Manchester United și Manchester City îl urmăresc îndeaproape pe Mendes, care în viitor ar putea reprezenta o variantă și pentru postul de fundaș central.
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2853997.jpg
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 2 ORE

Nuno Mendes, fundașul dorit de marile forțe din Europa. Clauza portughezului: 73 milioane de euro

Liverpool a fost prima echipă care a încercat transferul lui Mendes, în iarnă, dar Sporting a refuzat oferta de 22 milioane de euro a "cormoranilor". Lusitanii au cerut o sumă dublă, iar oficialii campioanei Angliei au ezitat.
Vara trecută, Mendes a semnat cu Sporting un contract valabil până în 2025. Potrivit presei internaționale, fundașul de 18 ani are stipulată o clauză de 73 milioane de euro, pe care orice echipă interesată o poate plăti în vară.
Mendes a debutat la prima echipă a lui Sporting în iunie 2020 și și-a câștigat foarte repede postul de titular. Tânărul fundaș a adunat 24 de meciuri pentru liderul din campionatul Portugaliei, reușind să înscrie un gol și să ofere 2 assist-uri.
Mendes a bifat și 4 selecții la naționala U21 a Portugaliei.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 2 ORE