Balonul de Aur este cel mai important premiu individual din fotbalul mondial, iar lupta în acest an este una acerbă, existând mai mulți fotbaliști cotați cu șanse reale. Voturile pentru desemnarea câștigătorului s-au trimis deja, dar ceremonia va avea loc abia pe 29 noiembrie.
Deși evenimentul ar trebui să fie unul plin de suspans, se pare că nu va fi deloc așa, deoarece câștigătorul va fi cunoscut la ora respectivă de multă vreme. Conform celebrei publicații internațional Sport Bible, francezii de la France Football l-au informat deja pe Lionel Messi că el este câștigător.
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
IERI LA 17:09
Dacă informația se adeverește, starul argentinian va cuceri astfel pentru a 7-a oară în carieră titlul de cel mai bun fotbalist din lume, distanțându-se la 2 lungimi de marele său rival, Cristiano Ronaldo, care are 5 trofee în palmares.
Citește și:

Lionel Messi, câștigător al Balonului de Aur în 2021

Marele perdant al acestei competiții este fără îndoială Robert Lewandowski. Polonezul a avut un an 2020 fantastic, dar în acel an trofeul nu s-a decernat din cauza pandemiei. Evoluțiile sale au continuat să fie la fel de impresionante și în 2021, astfel că mulți specialiști îl vedeau pe el câștigător, dar se pare că cei care au votat au decis altfel.
Acordarea Balonului de Aur lui Messi are o singură explicație: argentinianul a reușit în acest an să câștige primul mare trofeu cu echipa națională, triumfând la Copa America.
La Barcelona a avut de asemenea prestații stelare în unele momente, dar a câștigat numai un trofeu (Cupa Spaniei), iar în Champions League a ajuns doar până în optimi, când catalanii au fost eliminați de PSG. În plus, de când a ajuns la PSG, Messi nu a excelat, lucru normal după ce a schimbat echipa pentru prima dată în carieră.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
IERI LA 10:12
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
27/11/2022 LA 17:24