Ucraina a dat drumul la fotbal duminică seară cu derby-ul dintre Șahtior și Dinamo Kiev, scor 3-1, însă sezonul este acum în pericol. Asta deoarece Karpaty Lvov a anunțat nu mai puțin de 26 de cazuri de persoane infectate în cadrul clubului!
Partida dintre Karpaty și Iliychivets Mariupol a fost amânată în urma acestui anunț iar toate persoanele depistate pozitiv au fost plasate în carantină.

11 dintre jucători au fost testați pozitiv

Liga Campionilor UEFA
Ce ar însemna pentru Barcelona ratarea calificării în optimile Champions League
ACUM 8 ORE
Dintre cele 26 de persoane depistate pozitiv cu coronavirus la Karpaty Lvov, 11 sunt jucători din prima echipă. Activitatea clubului a fost imediat suspendată după ce a venit rezultatul testului.
Din fericire, Karpaty nu apucase să joace vreun meci oficial, altfel și jucătorii adversarei ar fi trebuit plasați în carantină.
Karpaty Lvov, echipă aflată pe ultimul loc în play-out-ul din Ucraina cu 14 puncte după 23 de etape, nu va putea disputa nici partida de duminica viitoare contra celor de la Vorskla Poltava, și nici partida de peste 2 etape cu Dnipro.
Soarta sezonului în Ucraina este sub semn de întrebare în aceste condiții, fiind greu de crezut că play-out-ul, cel puțin, va putea să fie dus până la bun sfârșit.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG Champions League | Barcelona, obligată să câștige la Munchen! Primele meciuri ale zilei
ACUM 9 ORE
Liga
Haaland, prioritate "0" pentru catalani: "Aș vinde Sagrada Familia și Portul din Barcelona"
ACUM 9 ORE