Conform presei din Grecia, citată de ProSport, de serviciile lui Edi Iordănescu este interesată AEK Atena, una dintre formațiile de tradiție ale Greciei. Tot în Grecia a revenit și Răzvan Lucescu, la PAOK Salonic.
AEK Atena a terminat sezonul actual pe locul patru sub comanda lui Vladan Milojevic, care nu va mai fi însă antrenorul echipei și sezonul viitor.
Deși a cucerit titlul la CFR, Edi Iordănescu a decis să nu mai continue în Gruia. El are o ofertă tentantă din zona Golfului, dar, dincolo de asta, se pare că oricum nu ar fi luat în calcul să rămână. Potrivit Digi Sport, între patronul echipei și tehnician relațiile au fost tot mai reci în ultimele luni, antrenorul fiind deranjat că nu are susținere. Concret, Iordănescu Jr a aflat că a fost aproape să fie înlocuit în mai multe rânduri, finanțatorul fiind convins că nu poate lua titlul cu el la cârma echipei.
Romanian Liga I
2 dintr-o lovitură! Dinamo continuă campania de transferuri pentru a se salva de la retrogradare
ACUM O ORĂ

Edi Iordănescu părăsește CFR Cluj

Lucrurile păreau clare încă de aseară. După ce etapa trecută, când CFR a devenit matematic campioană, Edi a spus că "nu vreau să umbresc acest moment", când a fost întrebat dacă va continua, nici ieri, după victoria cu FCSB, nu a venit cu un răspuns concret. El a amânat să dea un verdit în fața presei, dar azi de dimineață s-a întâlnit cu Marius Copilu, omul care a crezut în el și care l-a susținut necondiționat. I-a transmis că hotărârea pe care o luase acum ceva vreme - de a pleca de la echipă - e de neclintit.
CFR știa deja de câteva zile că sunt șanse aproape de "0" ca Iordănescu Jr să se răzgândească, astfel că a negociat inițial cu Mutu, care pare însă mai tentat de oferta venită de la FC U Craiova. În aceste condiții, Costel Gâlcă, rămas liber de contract, pare favorit să vină în Ardeal.
Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Alexandru Pașcanu, transferat definitiv de Ponferradina de la CFR Cluj!
ACUM 2 ORE