Depunctarea celor de la LASK Linz (-6 puncte) a dus la pierderae poziției de lider, echipa clasându-se acum pme a doua poziție, la trei puncte distanță de Red Bull Salzburg. În Austria mai sunt de jucat 10 etape iar campionatul se va relua pe 2 iunie.
Liga din Austria a anunțat joi că LASK a fost amendată cu 75.000 de euro pentru că a încălcat regulile privind ”fair play-ul”. LASK a informat că va face apel. Procedurile împotriva celor de la LASK au început pe 14 mai, când au apărut videoclipuri în care toți jucătorii se antrenau împreună, în loc de grupuri separate, așa cum era permis.
Clubul a recunoscut ulterior că a organizat patru ședințe de antrenamente. Atât antrenorul celor de la LASK, Valerien Ismael cât și vicepreședintele Jurgen Werner și-au cerut scuze la conferința de presă. LASK are la dispoziție 14 zile pentru a face apel la această decizie.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM O ORĂ
LASK Linz participă în acest sezon și în Europa League. Echipa a trecut de faza grupelor și a ajuns în optimi unde a jucat deja turul cu Manchester United, pierzând însă cu 0-5 acasă.
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 3 ORE