Ripdorf erau programați să joace cu SV Holdenstedt II duminică, în al 11-lea eșalon din fotbalul german, 3. Kreisklasse. Însă pregătirile pentru meci au devenit complicate când s-a aflat că echipa lui Holdenstedt, conform președintelui lui Ripdorf Patrik Ristow, a intrat în contact cu cineva infectat cu COVID-19 în meciul jucat anterior, cu Eddelstorf.
Deși rezultatele testelor pentru jucători au venit ulterior negative, oponenții au considerat că nu sunt în siguranță pentru că nu au trecut 14 zile de la contact. Astfel, Ripdorf a cerut amânarea meciului, însă acest lucru a fost respins.

Au respectat distanțarea socială și au primit 37 de goluri

Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 15 MINUTE
Drept urmare, jucătorii lui Ripdorf au fost nevoiți să joace pentru a evita o penalitate uriașă pentru neprezentarea la meci. Astfel ei au decis să intre pe teren, dar să respecte protocolul privind distanțarea socială.
Holdenstedt a putut juca liniștită în timp ce adversarii îi urmăreau de la distanță, primind gol după gol.
Conform antrenorului lui Holdenstedt, Ripdorf a exagerat în ceea ce privește riscul de infectare: ”Nu a existat niciun motiv pentru ca acest meci să nu se joace. Niciunul dintre jucătorii noștri nu a intrat în contact cu jucătorul lui Eddelstorf. L-am salutat și eu, dar am fost testat”.

Premier League, programul etapei a doua

Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM O ORĂ
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 3 ORE