Ripdorf erau programați să joace cu SV Holdenstedt II duminică, în al 11-lea eșalon din fotbalul german, 3. Kreisklasse. Însă pregătirile pentru meci au devenit complicate când s-a aflat că echipa lui Holdenstedt, conform președintelui lui Ripdorf Patrik Ristow, a intrat în contact cu cineva infectat cu COVID-19 în meciul jucat anterior, cu Eddelstorf.
Deși rezultatele testelor pentru jucători au venit ulterior negative, oponenții au considerat că nu sunt în siguranță pentru că nu au trecut 14 zile de la contact. Astfel, Ripdorf a cerut amânarea meciului, însă acest lucru a fost respins.

Au respectat distanțarea socială și au primit 37 de goluri

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 5 MINUTE
Drept urmare, jucătorii lui Ripdorf au fost nevoiți să joace pentru a evita o penalitate uriașă pentru neprezentarea la meci. Astfel ei au decis să intre pe teren, dar să respecte protocolul privind distanțarea socială.
Holdenstedt a putut juca liniștită în timp ce adversarii îi urmăreau de la distanță, primind gol după gol.
Conform antrenorului lui Holdenstedt, Ripdorf a exagerat în ceea ce privește riscul de infectare: ”Nu a existat niciun motiv pentru ca acest meci să nu se joace. Niciunul dintre jucătorii noștri nu a intrat în contact cu jucătorul lui Eddelstorf. L-am salutat și eu, dar am fost testat”.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 32 MINUTE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM O ORĂ