După un sezon istoric, în care a fost la doar câteva secunde de finala Ligii Campionilor, pentru Ajax a urmat reculul. Conducerea nu i-a mai putut ține pe De Ligt și De Jong, iar înlocuitorii acestora sunt departe de valoarea necesară performanței.
Ultima săptămână a fost una de coșmar pentru Ajax, care a suferit 3 înfrângeri grele: 0-2 pe propriul teren cu Willem II, 0-1 pe propriul teren cu Valencia și 0-1 în deplasarea de la AZ Alkmaar. Este pentru prima dată din 1956 când Ajax pierde 3 partide consecutive fără să înscrie vreun gol!

Răzvan Marin, o dezamăgire

Fotbal
Ronaldo îl apără pe Neymar: "Ești minunat, Neymar! GIGANT"
ACUM 9 MINUTE
Adus să îl înlocuiască pe De Jong, plecat la Barcelona, Răzvan Marin e departe de așteptări. Lucru subliniat și de Willem Kieft, fostul mare atacant al lui Ajax și PSV.
Acesta consideră că s-a plătit nejustificat de mult pentru internaționalul nostru, al cărui nivel este departe de pretențiile lui Ajax.
"Nivelul lui Ajax este prea ridicat pentru Răzvan Marin. Românul a fost o achiziție scumpă, dar s-a dovedit până la urmă un fotbalist mediocru", a spus Kieft, în De Telegraaf.
6 campionate a cucerit Kift în Olanda, reușind să obțină în două rânduri și titlul de golgheter.
Campion European cu Olanda, în 1988, Kift are în palmares și Cupa Campionilor (1988, cu PSV).
1982 a fost anul în care Kift a fost Gheata de Aur a Europei.
Cupa Mondială FIFA
Tensiune în lotul Belgiei, după eșecul cu Maroc! De Bruyne, ținta unor săgeți din partea unul coleg
ACUM 13 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Iranului i-a cerut demisia din FIFA lui Jurgen Klinsmann după declarațiile acestuia
ACUM 37 MINUTE