După un sezon istoric, în care a fost la doar câteva secunde de finala Ligii Campionilor, pentru Ajax a urmat reculul. Conducerea nu i-a mai putut ține pe De Ligt și De Jong, iar înlocuitorii acestora sunt departe de valoarea necesară performanței.
Ultima săptămână a fost una de coșmar pentru Ajax, care a suferit 3 înfrângeri grele: 0-2 pe propriul teren cu Willem II, 0-1 pe propriul teren cu Valencia și 0-1 în deplasarea de la AZ Alkmaar. Este pentru prima dată din 1956 când Ajax pierde 3 partide consecutive fără să înscrie vreun gol!

Răzvan Marin, o dezamăgire

Premier League
Patrick Bamford este blestemat! Vârful lui Leeds s-a reaccidentat la primul meci după revenire
ACUM 10 MINUTE
Adus să îl înlocuiască pe De Jong, plecat la Barcelona, Răzvan Marin e departe de așteptări. Lucru subliniat și de Willem Kieft, fostul mare atacant al lui Ajax și PSV.
Acesta consideră că s-a plătit nejustificat de mult pentru internaționalul nostru, al cărui nivel este departe de pretențiile lui Ajax.
"Nivelul lui Ajax este prea ridicat pentru Răzvan Marin. Românul a fost o achiziție scumpă, dar s-a dovedit până la urmă un fotbalist mediocru", a spus Kieft, în De Telegraaf.
6 campionate a cucerit Kift în Olanda, reușind să obțină în două rânduri și titlul de golgheter.
Campion European cu Olanda, în 1988, Kift are în palmares și Cupa Campionilor (1988, cu PSV).
1982 a fost anul în care Kift a fost Gheata de Aur a Europei.
Liga Campionilor UEFA
Ce ar însemna pentru Barcelona ratarea calificării în optimile Champions League
ACUM 31 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Champiosn League | Barcelona, obligată să câștige la Munchen! Situație incredibilă în Grupa G
ACUM O ORĂ