Edinson Cavani a semnat pe un an cu Manchester United, cu posibilitatea de extindere a înțelegerii pe încă un sezon. Uruguayanul va avea un salariu foarte mare, 200.000 de £ pe săptămână, și va trebui să justifice acești bani prin evoluțiile sale.
Fostul mare jucător al "diavolilor", Paul Scholes, este de părere că prin semnarea lui Cavani, United nu a făcut deloc o mișcare inspirată, uruguayanul fiind deja înaintat în vârstă, iar acestuia îi va fi greu să dea randament, mai ales că a jucat destul de puțin în ultimul sezon.
"Evident, pe vremea lui, era un atacant de top. Nu există nicio îndoială. Dar acum are 33 de ani, se părea că se va retrage. Nu a jucat prea multe meciuri pentru PSG în ultimul an. Acum cinci, șase ani, da, ar fi fost o semnare excelentă, ne-ar fi dus probabil la nivelul următor. Dar nu cred că acum o mai poate face.", a spus Scholes pentru Stadium Astro.
Fotbal
West Ham - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo aduce egalarea pentru "diavoli" la Londra
ACUM 11 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/06/19/2619100.jpg

Paul Scholes: "Cavani era bun ca împrumut pentru 2-3 luni"

Omul care a făcut istorie pe Old Trafford consiferă că un jucător precum Cavani este potrivit unei perioade scurte la un club precum Manchester United, nicidecum pentru o perioadă de 2 ani, cât ar putea dura această înțelegere: "Dacă nu ai soluții pentru postul de atacant central, poți să aduci un jucător ca și el, pentru 2-3 luni, până depășești perioada dificilă. Ceva similar cu ce s-a întâmplat cu Henrik Larsson. Un atacant excelent, cu multă experiență, care doar ne-a umplut un gol la un moment dat, a fost exact ceea ce aveam nevoie atunci. Îl văd pe Cavani un astfel de om, nu să vi să semnezi cu el pe 2 ani. Mi se pare ciudat."
Cavani a fost plecat în America de Sud, unde a jucat cu naționala Uruguayului în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, iar debutul său la United nu va avea loc în acest week-end, în deplasarea de la Newcastle, din cauza regulilor impuse de autoritățile britanice.
Astfel, primul meci al uruguayanului în tricoul "diavolilor" ar putea fi în Champions League, la mijlocul săptămânii viitoare, chiar împotriva lui PSG, club de la care a rămas liber de contract în vara trecută.

Premier League, etapa a 5-a

Fotbal
West Ham - Manchester United 1-0. Benrahma deschide scorul la Londra
ACUM 15 MINUTE
Premier League
Solskjaer pregătește curățenia de iarnă! 7 jucători cu nume ar putea pleca de la United în ianuarie
ACUM 16 MINUTE