Sosit pe Ibrox în 1988, Ian Ferguson s-a transformat rapid într-un idol al tribunelor, determinarea avută la fiecare partidă dovedindu-le fanilor atașamentul pentru culori. A rămas la Rangers până în 2000, timp în care a cucerit 10 titluri, devenind unul dintre cei mai titrați jucători din istoria clubului.
Ajuns la 52 de ani, Ferguson a îmbrățișat cariera de antrenor, chiar dacă fără rezultate notabile. Acum, e un suporter de lux al lui Rangers, formație cu care se identifică.
Într-un interviu în presa locală, Ferguson a vorbit la superlativ despre ultimul transfer al lui Gerrard, Ianis Hagi. Românul are calități uimitoare pentru fotbalul jucat în prima ligă scoțiană, dar l-a cucerit pe fostul mijlocaș și cu atitudinea sa. Fostul jucător de la Viitorul vrea să dea uitării perioada neagră de la Genk și știe că, fără a se lupta timp de 90 de minute pentru fiecare balon, nu va putea izbuti într-un campionat atât de fizic. Până acum a convins, fiind un model pentru toți.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 2 ORE
"Atacul lui Rangers arată din ce în ce mai bine după venirea lui Ianis Hagi. Băiatul ăsta m-a impresionat, are nişte calităţi tehnice de mare, mare clasă. Mi-a plăcut şi ardoarea cu care se luptă pentru fiecare minge, cum vrea să se implice la fiecare fază. Îmi place că vrea să arate fanilor că-i place să joace la Rangers" a spus Ian Ferguson conform insidefutbol.com.

Ianis Hagi l-a convins pe Steven Gerrard cu profesionalismul său

Mulți se temeau că Ianis nu va face față într-un campionat bazat pe forță, însă de la primele meciuri în tricoul lui Rangers decarul a impresionat. Dacă va continua să aibă aceleași evoluții, cu sigurnață scoțienii le vor plăti celor de la Genk 5 milioane de euro pentru un transfer definitiv.
Impresionant e faptul că Ianis Hagi l-a cucerit pe fostul jucător legendar al lui Liverpool mai ales prin modul în care se comportă în afara terenului. În ciuda faptului că e încă foarte tânăr, jucătorul nostru arată o preocupare incredibilă pentru analiza video, pentru înmagazinarea a cât mai multe date care să îl ajute să se adapteze și să își îmbunătățească jocul. A spus-o chiar Gerrard, într-un interviu pentru presa din Scoția.
E un puști inteligent și engleza lui e solidă. Prima mea discuție cu el a fost diferită față de cele pe care le am cu jucătorii normali. Insistă să-mi pună întrebări, să afle cum jucăm și unde credem că s-ar potrivi mai bine pe teren. De când a venit, a stat mult în camera analistului. Vrea să se adapteze cât mai repede și să se obisnuiască aici. Vrea să învețe despre echipele și fotbaliștii adverși. Îi place să descopere jocul. Ne-a impresionat și pe teren, și în afara lui | Steven Gerrard
Ianis Hagi va avea o nouă ocazie să strălucească în tricoul lui Rangers miercuri seară. Formația sa se deplasează la Kilmarnock, pentru partida din etapa a 26-a. Echipa lui Gerrard e pe doi, la 7 puncte în spatele marii rivale, Celtic, dar Rangers are un meci mai puțin disputat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 12 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 16 ORE