Cum ar fi ca echipa campioană într-o ligă să fie cea aflată pe poziția a 3-a, la 12 puncte în spatele liderului, după ce a jucat aproape jumătate din partidele formației de pe prima poziție?
Acest lucru li s-a întâmplat echipei de juniori din Scoția, Auchinleck Talbot, cea care a fost desemnată campioană în West Region Premiership. Iar această situație arată clar de ce un principiu după care se ghidează propunerea pentru încheierea sezonului după clasamentul din momentul suspendării campionatului este greșit.

Campioana de pe locul 3

Premier League
Premier League a ajuns la un acord cu UEFA. Ce se va întâmpla cu sezonul actual
23/04/2020 LA 04:59
Auchinleck Talbot a fost desemnată campioană deoarece a avut avantajul de a juca mult mai puține partide decât Kilwinning Rangers, deși aceștia aveau 12 puncte avans. Însă clasamentul final a fost alcătuit în funcție de raportul puncte câștigate la meciuri jucate.
Cum cei de la Talbot jucaseră cu 9 partide mai puțin decât Rangers și cu 6 mai puțin decât Pollok, echipa de pe locul secund, campioană a devenit echipa de pe locul 3! Într-o altă ligă de juniori din Scoția, titlul a fost împărțit de echipele de pe locurile 2 și 3 care avea același raport puncte câștigate/meciuri jucate.
Iar titlul câștigat nu reprezintă doar un element de statistică, Auchinleck Talbot urmând să joace în Cupa Scoției în sezonul următor. Comitetul Federației din West Junior a explicat: "Credem că trebuie să recunoaștem fiecare club care probabil ar fi urmat să câștige liga din care face parte. Succesul trebuie recunoscut chiar dacă există anumiți factori în procesul de decizie"
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 21 MINUTE
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
ACUM O ORĂ