După ce Iași a anunțat că pune bazele construirii unui stadion "inconfundabil la nivel mondial", a venit vremea ca alt oraș al României să se laude cu finanțarea unei noi arene.
Dacă despre noul Dan Păltinișanu discuțiile sunt mai vechi, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a venit cu ultimele informații despre un nou proiect, care va fi destinat altor sporturi decât fotbalul.
"Țineți-vă tare! Vă spun ceva despre care nu am vorbit intenționat până acum, nu pentru că mi-a scăpat. Avem contract semnat în urma unei licitații pentru studiul de fezabilitate, pentru construire unui stadion pe structură metalică strada Calea Buziașului.
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
ACUM 21 MINUTE
E alt proiect, care va servi și la alte sporturi, pentru că stăm foarte prost la capitolul stadione", a anunțat Nicolae Robu, potrivit liga2.prosport.ro.

Arena din Timișoara va fi gata în 2021

Arena va avea 15.000 de locuri, toate acoperite, iar lucrările sunt programate să începă la începutul lui mai. Termenul de execuție e scurt, astfel că se speră ca arena să fie dată în funcțiune anul viitor.
"Ne-a venit contractul semnat de câștigător, mai trebuie mici formalități. Ne înțelegem cât de curând, e o chestiune de zile, poate maximum săptămâna viitoare, se va da ordinul de începere a lucrarilor.
Sper să fie finalizat pe parcursului anului 2021. O să vedem după ce studiul de fezabilitate e gata ce va spune proiectantul. Din informațiile pe care le am, construcția merge mult mai rapid decât cea clasică", a mai adăugat Robu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 38 MINUTE
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 2 ORE