În vârstă de 84 de ani, elvețianul Sepp Blatter are din nou de-a face cu Justiția din Țara Cantoanelor. Blatter a fost în fruntea forului internațional de fotbal în perioada 1998-2015, iar pe finalul mandatului i s-au adus acuzații incredibile. Se pare că Blatter nu a putut sta departe de probleme pentru prea mult timp.
Acum, Sepp Blatter reprezintă obiectul unei anchete a justiţiei elveţiene pentru gestionare defectuoasă a fondurilor forului mondial, caz referitor la un împrumut de un million de dolari acordat de federaţia internaţională. Împrumutul a fost acordat de FIFA federaţiei din Trinidad-Tobago, în aprilie 2010, fără dobândă şi fără garanţii. Câteva luni mai târziu, acest împrumut ar fi fost transformat în subvenţie.

Sepp Blatter, probleme cu justiția

Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care Messi a absentat de la petrecerea Argentinei după calificarea în sferturi
ACUM 8 MINUTE
Fostul șef al FIFA susține că nu are nicio legătură cu acuzațiile de infracțiune care i s-a adus, iar acum este la un pas de a fi judecat în țara sa natală. Plata despre care se vorbește a provenit dintr-un cont FIFA la 13 aprilie 2010 și a fost fără dobândă, negarantată, care mai târziu ar fi fost transformată în "cadou", se arată într-un document. Este cea mai recentă acuzație din investigațiile federale elvețiene și americane care au legat FIFA de plăți neregulate de care beneficiază Jack Warner, fostul său vicepreședinte din Trinidad, care luptă cu extrădarea în Statele Unite.
Sepp Blatter, președinte FIFA din 1998 până în 2015, a fost acuzat că a adus prejudicii de 3.780.000 de dolari, în urma unui contract încheiat cu Uniunea de Fotbal din Caraibe, care urma să primească dreptul de difuzare pentru Campionatele Mondiale din 2010 și 2014 pentru 600.000 de euro. În 2016, la câteva luni după ce a fost suspendat din fotbal pentru opt ani, Sepp Blatter a fost acuzat de FIFA de corupție și luare de mită, după ce a încasat bonusuri de peste 10.000.000 de euro în urma Campionatului Mondial din Brazilia.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 26 MINUTE
Romanian Liga I
Gică Hagi, savuros după ce Farul a făcut scorul campionatului: "Golurile ne plac, muncim să marcăm"
ACUM 38 MINUTE