Dramele războiului din Ucraina se înmulțesc pe zi ce trece. Pe măsură ce atacurile Rusiei asupra Ucrainei continuă, și sancțiunile împotriva Rusiei se adună pe lista lungă de pedepse. De curând, sponsorul tehnic al echipei naționale de fotbal a Rusiei a comunicat decizia de a suspenda parteneriatul cu Federația Rusă de Fotbal.
Cunoscutul brand german de echipament sportiv Adidas a suspendat cu efect imediat contractul cu Federaţia Rusă de Fotbal, ca răspuns la invadarea Ucrainei, scriu britanicii de la Daily Mirror. Parteneriatul dintre cele două ţări era în vigoare din 2008. Suspendarea acestuia a fost anunţată, marţi, de un purtător de cuvânt al companiei, care nu a oferit prea multe detalii despre încetarea parteneriatului.
Romanian Liga I
CSA Steaua a cerut la TAS suspendarea barajului de promovare în Liga 1! FRF, dată în judecată
ACUM CÂTEVA SECUNDE

Federația Rusă de Fotbal a rămas fără sponsor tehnic, după invazia rușilor asupra Ucrainei

Decizia Adidas se adaugă astfel listei lungi de sancțiuni pe care sportul mondial i le aplică Rusiei, după ce forțele militare ale rușilor au început, acum 6 zile, invazia asupra Ucrainei. În fotbal, echipele ruseşti au fost suspendate din toate competiţiile, UEFA a mutat finala UEFA Champions League de la Sankt Petersburg la Paris şi a pus capăt parteneriatului de 40 de milioane de euro pe an cu Gazprom.
De asemenea, Manchester United a renunţat la contractul de sponsorizare de aproape 50 de miliaone de euro cu Aeroflot, iar gruparea Schalke 04 a renunţat şi ea la o înţelegere cu Gazprom, de 10 miliaone de euro pe an. Nici în celelalte sporturi nu există o toleranță mai mare pentru acest război cumplit care a început în Ucraina în urmă cu aproape o săptămână.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 17 MINUTE
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 25 MINUTE