Sebastian Colțescu a declanșat un scandal monstru la meciul dintre PSG și Istanbul Bașakșehir, din ultima rundă a fazei grupelor Champions League. Chiar dacă a trecut o săptămână de la nefericitul eveniment, reacțiile continuă să curgă din toate direcțiile.
Președintele clubului turc, Goksel Gumuşdag, a fost cel care i-a oprit pe jucători să revină de la vestiare în seara de 8 decembrie. Acesta este un apropiat al președintelui Erdogan și a vorbit cu jucătorii în vestiar prin videoconferință, interzicându-le acestora să revină pe teren, chiar dacă aceștia au decis la un moment dat acest lucru.

Goksel Gumuşdag: "Eram pregătiți să ne întoarcem la Istanbul"

Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 8 ORE
Conform președintelui campionaei Turciei, acesta a purtat negocieri intense și cu cei de la UEFA cât timp jucătorii erau la vestiare. Acesta susține că dacă brigada românească nu ar fi fost schimbată, echipa turcă s-ar fi întors la Istanbul. De asemenea, oficialul a repetat că solicită excluderea pe viață a arbitrilor români.
"După lungi negocieri am decis să ne întoarcem la Istanbul. Cu toate acestea, ca urmare a negocierilor noastre cu oficialii UEFA, am spus: "Dacă cei patru arbitri vor fi schimbați, ne vom schimba și noi decizia." Acești arbitri trebuie să primească o interdicție pe viață! Aceasta este cererea noastră.", a declarat Goksel Gumuşdag, potrivit Anadolu Agency, citat de sport.ro.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 8 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 9 ORE