Lazăr a afirmat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că exclude posibilitatea organizării unui play-off între primele șase formații: „Nu mi s-ar părea corect, din moment ce există spațiu pentru desfășurarea campionatului, conform programului. Avem 2 luni pentru jocuri, putem încheia campionatul jucând normal, din 4 în 4 zile sau din 5 în 5 zile. Plus că nu există nicio presiune din partea UEFA pentru a comunica rapid campioana de la Liga 2”.
„Noi credem că partidele se pot relua undeva după 7 iunie, atunci ar fi posibil, iar în maxim 2 luni se poate încheia liga, în 45 de zile, după calculele noastre”, a continuat el.
„Acesta poate fi și un restart al fotbalului românesc și să fie majorat numărul de echipe pentru prima divizie. De ce să așteptăm până la anul să facem 16 sau 18 formații și nu acum? Nu văd ce ne-ar împiedica. Sunt niște cluburi de tradiție în Liga 2 care ar aduce spectatori și audiență. Una este să vezi un Petrolul - Rapid, Rapid - UTA, Petrolul - Argeș, și altceva e să te uiți la meciuri cu 200 de spectatori în tribune”, consideră Lazăr.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 6 MINUTE

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu suntdisponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM 26 MINUTE
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 29 MINUTE