Franța și Olanda au decis să oprească definitiv sezoanele de fotbal, dar un studiu la universității din Aarhus arată că s-au grăbit.
În medie, un fotbalist va sta un minut şi jumătate lângă alt jucător, în timpul desfăşurării unui meci. Studiile efecutate în Danemarca arată că un jucător trebuie să stea sub doi metri, timp de 15 minute, ca să contractezi virusul de la respectiva persoană infectată, lucru imposibil într-un meci de fotbal - Allan Randrup Thomsen, virusolog danez.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 4 ORE
Pentru moment nu se poate vorbi de transportul jucătorilor cu autocarul, unde normele de distanțare socială nu pot fi aplicate și se încearcă găsirea altor soluții. În aceeași situație sunt dușurile din interiorul vestiarelor, un alt loc unde ar exista pericolul real de înfectare.
Cercetarea a fot realiztă de Nikolas Knudsen, Manuel Thomasen și de profesorul Thomas Bull Andersen, ultimul fiind reprezentant al Ministerului Sănătății în cadrul Universității de la Aarhus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 4 ORE