Împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, Ianis Hagi nu știe dacă va prelungi perioada din Scoția. Echipa lui Steven Gerrard are o opțiune de cumpărare în vară de 5 milioane de euro. Numărul 10 al naționalei României este dorit și de Lazio, dar prețul cerut de Genk, 10 milioane de euro este considerat foarte mare.

Ianis Hagi

Credit imagine: Eurosport

Gica Hagi are un cuvânt greu de spus în alegerea fiului său, iar conform fotomac.com, Ianis a primit interzis pentru o asemenea mutare.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
IERI LA 10:38
S-a discutat despre posibilitatea ca fiul lui Mircea Lucescu, Razvan, să vină la Fenerbahce împreuna cu Ianis Hagi. Ianis, care e născut la Istanbul, a primit interzis din partea tatălui său Gheorghe Hagi să meargă la Fenerbahce. De asemenea, Ianis ar fi un fan al lui Galatasaray - Fotomac.

Gheorghe Hagi a rescris istoria fotbalului turc, în tricoul lui Galatasaray

Credit imagine: AA

Hagi este un jucător legendar pentru Galatasaray

Gica Hagi a evoluat timp de 5 ani la Galatasaray, în perioada 1996 - 2001. El a reușit să câștige 10 trofee cu rivala lui Fenerbahce din Istanbul.

E Talks. Cei mai buni fundași din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16