Împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, Ianis Hagi nu știe dacă va prelungi perioada din Scoția. Echipa lui Steven Gerrard are o opțiune de cumpărare în vară de 5 milioane de euro. Numărul 10 al naționalei României este dorit și de Lazio, dar prețul cerut de Genk, 10 milioane de euro este considerat foarte mare.

Ianis Hagi

Credit imagine: Eurosport

Gica Hagi are un cuvânt greu de spus în alegerea fiului său, iar conform fotomac.com, Ianis a primit interzis pentru o asemenea mutare.
Scottish Premiership
Informații de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi! Ce a declarat Steven Gerrard
10/09/2021 LA 16:20
S-a discutat despre posibilitatea ca fiul lui Mircea Lucescu, Razvan, să vină la Fenerbahce împreuna cu Ianis Hagi. Ianis, care e născut la Istanbul, a primit interzis din partea tatălui său Gheorghe Hagi să meargă la Fenerbahce. De asemenea, Ianis ar fi un fan al lui Galatasaray - Fotomac.

Gheorghe Hagi a rescris istoria fotbalului turc, în tricoul lui Galatasaray

Credit imagine: AA

Hagi este un jucător legendar pentru Galatasaray

Gica Hagi a evoluat timp de 5 ani la Galatasaray, în perioada 1996 - 2001. El a reușit să câștige 10 trofee cu rivala lui Fenerbahce din Istanbul.

E Talks. Cei mai buni fundași din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi surprinde: "Poate era mai bine să câștige Armenia cu Liechtenstein". Analiza remizei României
08/09/2021 LA 21:17
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia - România 0-0. Obiectiv îndeplinit: cum arată clasamentul și calculele de calificare
08/09/2021 LA 20:34