Fostul jucător al celor de la Chelsea, John Obi Mikel, a decis să-și rezilieze contractul cu Trabzonspor, liderul din prima ligă din Turcia. Mijlocașul nigerian și-a exprimat public nemulțumirea că în Turcia se joacă fotbal în continuare în ciuda pandemiei de COVID-19.
Cum mesajele sale nu au fost ascultate, Obi Mikel a cerut să îi fie reziliat contractul cu Trabzonspor care urma să expire în vara lui 2022. Mai mult, el a renunțat la bonusuri importante pentru ca cei de la Trabzon să fie de acord cu rezilierea înțelegerii.
Cei de la Trabzonspor au confirmat pe site-ul oficial anunțul plecării lui Obi Mikel. Jucătorul de 32 de ani a scris un mesaj pe internet după plecarea de la Trabzon.
Olympic Games (W)
TOP 10 cei mai scumpi jucători de fotbal de la Jocurile Olimpice. Cum stă România?
20/07/2021 LA 08:01
Sunt lucruri mai importante în viață decât fotbalul. Nu mă simt confortabil și nu vreau să joc fotbal în acest condiții. Toată lumea ar trebui să fie acasă cu familiile și persoanele iubite în această perioadă critică. Sezonul ar trebui oprit cu lumea aflată într-o perioadă turbulentă
Fostul său coechipier, Didier Drogba, i-a răspuns la mesajul de pe rețelele de socializare: "Cuvinte înțelepte".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Caștigător al Champions League, dar refuzat în trecut de Rapid, Obi Mikel s-a înțeles cu SC Kuwait
02/07/2021 LA 09:47
Fotbal
Haos pentru Spania, înainte de Euro! Busquets are COVID-19, jucătorii U21 au fost chemați să joace
07/06/2021 LA 05:01