Fostul jucător al celor de la Chelsea, John Obi Mikel, a decis să-și rezilieze contractul cu Trabzonspor, liderul din prima ligă din Turcia. Mijlocașul nigerian și-a exprimat public nemulțumirea că în Turcia se joacă fotbal în continuare în ciuda pandemiei de COVID-19.
Cum mesajele sale nu au fost ascultate, Obi Mikel a cerut să îi fie reziliat contractul cu Trabzonspor care urma să expire în vara lui 2022. Mai mult, el a renunțat la bonusuri importante pentru ca cei de la Trabzon să fie de acord cu rezilierea înțelegerii.
Cei de la Trabzonspor au confirmat pe site-ul oficial anunțul plecării lui Obi Mikel. Jucătorul de 32 de ani a scris un mesaj pe internet după plecarea de la Trabzon.
Fotbal
Luis Enrique, uluit de Gavi: "E o bestie. Mi-a spus că vede dublu, dar că vrea să joace!"
12/11/2021 LA 08:34
Sunt lucruri mai importante în viață decât fotbalul. Nu mă simt confortabil și nu vreau să joc fotbal în acest condiții. Toată lumea ar trebui să fie acasă cu familiile și persoanele iubite în această perioadă critică. Sezonul ar trebui oprit cu lumea aflată într-o perioadă turbulentă
Fostul său coechipier, Didier Drogba, i-a răspuns la mesajul de pe rețelele de socializare: "Cuvinte înțelepte".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
150 de ani de la primul meci jucat în Cupa Angliei, cea mai veche competiţie din istorie
11/11/2021 LA 13:03
Fotbal
Record fantastic: Chelsea are deja 17 marcatori diferiți în acest sezon
05/11/2021 LA 12:25