Sosit în 2018 de la Craiova, Octavian Popescu a fost folosit sezonul trecut la FCSB 2, iar din actuala stagiune a făcut joncţiunea cu prima echipă. El mai are contract cu liderul din Liga 1 până în 2024.
La numai 18 ani, Popescu deține toate ingredientele pentru a ajunge liderul noii generații a României și, evident, pentru a bifa un transfer important în străinătate, după ce va mai acumula experiență.
Jucătorul de bandă a povestit prima sa experiență pe un stadion din capitală. Tatăl său, mare fan Dinamo, a încercat să îi transmită de mic dragostea pentru clubul din Ștefan cel Mare, însă Popescu a fost categoric, după ce a asistat la un prim meci în "Groapă".
Cupa Mondială FIFA
Scenă incredibilă: cum a fost surprins Ronaldo, în timp ce toți colegii săi se bucurau, cu fanii
ACUM 26 MINUTE
"Am fost cu tata la Dinamo la meci, el ține cu Dinamo. Când ne-am urcat în mașină să venim acasă, i-am zis: "Nu mai vreau să merg niciodată la meci la Dinamo. Mă uitam la meciuri la TV, mi-a plăcut tot mai mult să joc, am început la Titu. S-a desființat echipa, o lună n-am jucat nicăieri, apoi am mers la Nucet, apoi la București. Mă simt onorat să joc la FCSB, staff-ul îmi dă foarte mare încredere, sunt fericit", a spus Popescu, într-un interviu pentru Betano.

Octavian Popescu, fan Neymar

Tânărul de la FCSB a dezvăluit și cine este idolul său în fotbal. Deși cei mai mulți tineri îi au exemplu pe Ronaldo sau Messi, Popescu îl apreciază în mod deosebit pe Neymar. Ca și starul lui PSG, care a jucat în trecut la Barcelona, fotbalistul de la FCSB se visează evoluând în La Liga, campionat extrem de tehnic, care consideră că i se potrivește mănușă.
"Îmi place mult de Neymar, driblează, pasează, îmi place stilul lui. Sunt perseverent, muncitor și driblez foarte bine. Înainte de meciuri, ascult muzică și câteodată mă uit la videoclipuri cu Neymar pe Youtube. Aș vrea să ajung în Spania, în La Liga. Mi se pare campionatul mai pe tehnică, mai ușor. Aș fi foarte bucuros să joc pentru România, sunt tânăr, am mult de muncit. Am mulți ani în față, sper să-mi fac treaba cât mai bine și o să vină și convocarea", a mai spus Popescu.

#Euroscout Octavian Popescu, steaua de la FCSB

Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, la "cuțite" cu Fernando Santos? Anunțul făcut de selecționer, după setul dat fără CR7
ACUM 43 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 8 ORE