”Mă încearcă sentimente de satisfacție și împlinire. Am avut 21 de sezoane în Liga 1. Vă spun sincer că motivație personală nu mai aveam. Știți foarte bine istoricul meu recent, aveam ca scop Euro 2020.
Ulterior, din cauza pandemiei s-a amânat cu un an, n-am fost selecționat. Pentru mine, este un sfârșit”, a declarat Șovre, conform ProSport.
”Am solicitat și eu jucatorului Haaland un autograf… probabil a fost un cumul de factori cu meciul de la Paris și UEFA a considerat că trebuie să… Nu (n.r. dacă regretă că a cerut acel autograf). Cum v-am mai spus, am mai făcut-o și anterior, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, asta a fost să fie. A fost un gest nobil, dar, după cum bine stiți, trăim într-o lume a regulilor pe care eu trebuia să le respect. Ar fi putut fi (n.r. anumite excepții). Probabil așa s-a considerat. Cred că arbitrii sunt și ei oameni, au și ei anumite doleanțe”, a adăugat el.
Fotbal
A avut Sir Alex Ferguson dreptate? Ce spunea în urmă cu 6 ani despre Cristiano Ronaldo și Leo Messi
ACUM CÂTEVA SECUNDE

ȘOVRE A FOST EXCLUS DE LA EURO 2020, DUPĂ CE I-A CERUT AUTOGRAFUL LUI HAALAND

Momentul respectiv a fost criticat aspru inclusiv de șeful arbitrilor UEFA, însă ulterior s-a aflat ce a stat în spatele acțiunii lui Șovre. Arbitrul a donat cele două obiecte, împreună cu un "cadou" minunat făcut chiar de Haaland, din propria inițiativă, către Asociația SOS Autism Bihor.
Chiar dacă gestul lui Șovre a impresionat lumea fotbalului, UEFA a fost extrem de strictă și a considerat că o astfel de interacțiune între arbitri și fotbaliști nu trebuie încurajată. Prin urmare, forul suprem a hotărât să nu-l includă pe Șovre pe lista arbitrilor prezenți la Euro, în această vară.
În locul său, UEFA l-a desemnat pe Radu Ghinguleac. România va avea două brigăzi de arbitri la Campionatul European, care se va desfășura și la București.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, prima reacție despre posibila revenire la Dinamo! Care e stadiul negocierilor
ACUM 24 MINUTE
Romanian Liga I
Mircea Rednic, foarte aproape de revenirea la Dinamo! Când ar putea fi instalat pe banca tehnică
ACUM O ORĂ