Totuși, oficialii de pe Bernabeu i-au făcut o ofertă starului egiptean al lui Liverpool, dar pe care Salah a refuzat-o, transmite goal.com. Propunerea madrilenilor ar fi venit înainte de finala Champions League de la Kiev din 2018, în care Sergio Ramos l-a accidentat pe jucătorul african. Asistentul selecționerului Egiptului, Hany Ramzy, a explicat că jucătorul de 27 de ani ar fi avut o ofertă de la Real în 2018, însă a preferat să rămână în Premier League, alături de colectivul de pe Anfield.
Când lucram cu Hector Cuper, ne antrenam în Elveția, în martie 2018. Vorbeam cu Salah și mi-a spus că Real Madrid i-a trimis o ofertă. Oferta era cu adevărat bună, însă Salah a vorbit cu mine și cu domnul Cuper și a decis să rămână la Liverpool pentru c se simțea bine acolo – Ramzy, potrivit Goal.com

Sergio Ramos i-a rupt mâna lui Salah în finala UCL din 2018

Premier League
Liverpool a pregătit un "salariu stelar" pentru Mo Salah! "Cormoranii" sparg banca pentru egiptean
25/12/2021 LA 09:24
În timpul finalei Champions League de la Kiev, din 2018, dintre Real Madrid și Liverpool, Sergio Ramos a căzut peste internaționalul egiptean în minutul 25 al partidei. Cinci minute mai târziu, Salah a făcut semne că nu mai poate să continue din cauza durerilor resimţite la mână. Jurgen Klopp a decis să-l înlocuiască pe atacantul de 25 de ani cu Adam Lallana. În momentul schimbării, Salah a izbucnit în lacrimi.
Giorgio Chiellini este de părere că intrarea lui Sergio Ramos asupra lui Salah a fost o lovitură de maestru: “A fost o capodoperă. Sergio a spus că nu a fost nimic intenționat, dar știa exact ce face când a cazut așa și nu i-a dat drumul adversarului, știa că sunt 90% șanse să-i rupă mâna. Este cel mai bun fundaș din lume. Poți spune că e impulsiv și nu prea tactic, că 8 sau 10 goluri sunt încasate din cauza lui în fiecare sezon, că este pe tehnic și ar putea de fapt să fie un atacant, dar are două caracteristici pe care nimeni altcineva nu le are. Sergio știe cum să fie decisiv în meciurile importante și transmite o putere uriașă prin prezența lui. Fără el, jucători ca Varane, Carvajal sau Marcelo ar arăta ca fotbaliști de la echipa a doua a Realului”.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Un superstar din Premier League, ținta lui PSG! Al-Khelaifi renunță la Neymar pentru mutarea anului
30/10/2021 LA 13:38
Premier League
Kane, dat uitării de Manchester City! Pentru ce fotbalist vrea Guardiola să spargă banca pe Etihad
17/10/2021 LA 18:40