După înfrângerea cu Roma, 0-5 pe Olimpico, "Super-Dan" s-a lansat într-un nou atac la adresa conducerii campioanei, care nu a reușit să îi pună la dispoziție un lot suficient de valoros, în ciuda cererilor sale. Petrescu pare că a luat deja decizia să plece și ține să pună situția în care s-a ajuns din cauza oficialilor din Gruia.
"Nu am ce să le zic băieților, dar e foarte greu să nu ai jucători. Eu am tras un semnal și lotul actual e foarte slab. Vinicius nu știu dacă se mai întoarce pe lista UEFA, Omrani lipsește 3 luni, iar șansele de calificare sunt foarte mici.
Eu sunt realist… Nu avem cum să facem mai mult. Nu văd ce putem face în viitor. Jucătorii pe care putem să îi luăm sunt liberi de contract, nu au mai jucat de 3 luni, dar plătim greșelile din trecut. Eu mereu am tras semnalul de alarmă, am spus că am nevoie de jucători și nu s-a făcut nimic", a spus Petrescu la finalul partidei de pe Olimpico.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
IERI LA 08:39
ProSport anunță că Al-Nasr Riad îi face un marcaj strâns tehnicianului român, oferindu-i un contract impresionant: două milioane de euro/an. Arabii știu de clauza de reziliere pe care tehnicianul o are la CFR și, dacă fostul internațional nu va reuși să se despartă amiabil de clujeni, iau în calcul să o plătească.
Formația din Arabia Saudită dispune de un buget impresionant, dar startul de sezon a fost unul dezamăgitor, cu 3 eșecuri în primele 3 partide. Ca atare, postul lui Rui Vitoria e în mare pericol, fostul antrenor al Benficăi fiind ca și demis.
În măsura în care va ajunge la Al-Nasr Riad, Petrescu va avea sub comandă câțiva jucători interesanți: Ahmed Musa (ex-Leicester), Nordin Amrabat (fost la PSV, Galata și Watford) sau Gonzalo Martinez (fost la River Plate).

Dan Petrescu, dorit și în spațiul ex-sovietic

Potrivit Gazetei Sporturilor, Petrescu a primit în ultima perioadă, prin intermediul impresarilor săi, și două oferte foarte bune din punct de vedere financiar din spațiul ex-sovietic: una din Rusia, alta din Kazakhstan.
Românul e conştient că a ajuns la o cotă excelentă, după ce a luat trei titluri cu CFR şi a dus echipa în primăvara europeană, unde a fost eliminat după două remize de viitoarea câştigătoare a trofeului, Sevilla.
Ca atare, "Super Dan" poate obţine maximum de la viitorul contract, doar că situaţia de la CFR îi face imposibilă negocierea cu formaţiile care îl doresc. Tehnicianul mai are contract cu formaţia care domină în ultimii ani Liga 1 până în vara lui 2022. Înţelegerea e una formidabilă pentru un antrenor din România, dar e mult sub ce îi oferă arabii și formațiile din spațiul ex-sovietic.
Drept urmare, Dan Petrescu încearcă să îşi facă ieşirea din scenă de la CFR, pentru ca apoi să poată beneficia la maximum de cota impresionantă la care a ajuns şi să semneze un contract mult mai bun din punct de vedere financiar.
În Rusia, "Super Dan" a mai antrenat timp de 6 ani: în două rânduri pe Kuban Krasnodar şi o dată pe Dinamo Moscova. Nici de arabi nu e străin, el conducând în 2014 Al-Arabi, iar în 2016-2017 fiind la cârma lui Al-Nasr Dubai.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
IERI LA 07:03
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
17/05/2022 LA 14:47