FCSB are 2 oferte clare pentru Florinel Coman în acest moment și pare doar o chestiune de timp până când internaționalul român va pleca din Liga 1.
Primul club care a venit cu o ofertă clară a fost Orlando City. Echipa din Major League Soccer îi oferă un salariu de 1 milion de dolari pe an, însă momentan nu s-a ajuns la un acord cu oficialii celor de la FCSB.
Între timp, cei de la AS Roma au intrat pe fir.
Fotbal
George Pușcaș, despre decizia de a se transfera în Anglia: "Nu m-am înșelat. Mi se potrivește"
15/04/2020 LA 04:26

AS Roma a oferit 8 milioane

Antena Sport scrie că gruparea italiană a făcut o ofertă concretă de 8 milioane de euro, plus 10% dintr-un viitor transfer al jucătorului. Însă cei de la FCSB nu cedează: vor 10 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer.
Președintele de imagine al celor de la FCSB, Helmuth Duckadam, e de părere că Florinel Coman ar fi mai bine să aleagă MLS.
Mie îmi place America, e interesantă. Decât în Spania la o echipă mică unde să nu joci cum au mai păţit alţii, mai bine în America. Orlando e un oraş frumos, e aproape de Miami. Salariul nu e rău, nu e rău deloc. Va fi greu fără el, fără Man, dar asta e viaţa. Dacă e o ofertă bună, îi dai drumul în perioada asta. Dar nu sub 10 milioane de dolari, este tânăr, mai poate creşte
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09