Neymar a fost transferat de PSG în 2017 pentru 222 de milioane de euro, dar patronul parizienilor a încercat să-l transfere pe brazilian și în 2016.

Oferta incredibilă refuzată de Neymar

Fostul agent al brazilianului, Wagner Ribeiro a dezvăluit oferta pe care Neymar a refuzat-o în 2016, din partea lui PSG.
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM O ORĂ
"În vara lui 2016 ne-am întâlnit la Ibiza. Eram eu, Neymar, tatăl său, Al-Khelaifi și Oliver Letang (n.r.: fostul director sportiv de la PSG). Ne-am întâlnit la ultimul etaj al unui hotel, ne-am ascuns, nimeni nu ne putea face poze.
Am discutat, Nasser a făcut o propunere magnifică. Neymar avea 11 milioane de euro pe an la Barcelona. El i-a oferit 26 de milioane, dar eu am cerut 40.
El a spus că va studia problema și că putea să-i ofere o parte din acțiunile unui lanț hotelier, dar și un avion privat pentru a-și face călătoriile între Europa și Brazilia, plus că îi va pune numele inscripționat pe Turnul Eiffel. Era o nebunie!
Dar el nu voia să meargă la PSG, nu voia să plece de la Barcelona. Tatăl său a profitat și a negociat înnoirea contractului cu Barcelona și a obținut un salariu de 28 de milioane de euro pe an", a spus Wagner Ribeiro, pentruL'Equippe.
Neymar a strâns pentru PSG 106 meciuri și a marcat 83 de goluri, dar a și oferit 49 de pase de gol. Contractul lui Neymar cu PSG expiră în iunie 2022.
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Încă un jucător român ajunge lângă Deian Sorescu în Polonia. Transfer de 600.000 de euro
ACUM 3 ORE