Formația moldavă e marea revelație a sezonului în Liga 1. Gruparea botoșăneană nu doar că a prins play-off-ul, dar se află pe locul 3, peste FCSB, formație care, cel puțin la nivel declarativ, are pretenții la titlu.
Pentru a ocupa un loc cât mai bun la finalul sezonului, formația din Botoșani continuă să se întărească, iar ultima achiziție se bucură de un background solid, în sensul în care a fost crescut de La Masia.
https://i.eurosport.com/2020/03/02/2788134.png
Fotbal
Fotbalul, "interzis" pe Stadionul Arcul de Triumf! Arena intră în administrarea FR de Rugby
ACUM 4 MINUTE

Cine este David Babunski

Babunski a ajuns la Academia catalanilor la 12 ani, iar în 2013 a făcut pasul la seniori; însă nu și-a găsit loc la prima echipă a catalanilor, evoluând în 48 de partide pentru Barcelona B.
Într-un final, în 2016, Barcelona a înțeles că fotbalistul nu poate fi o soluție în viitor pentru prima echipă și i-a permis să se transfere la Steaua Roșie Belgrad. A semnat un contract pe doi ani și jumătate cu sârbii, dar nu s-a adaptat, astfel că din stagiunea 2017-2018 a luat drumul Japoniei, momit de salariul mult mai bun pe care îl poate obține acolo. A semnat pentru Yokohama Marinos, una dintre cele mai importante formații nipone, unde a jucat constant timp de un sezon.
Babunski are selecții pentru toate naționalele Under ale Macedoniei, strângând 9 partide și la echipa mare, unde a debutat în 2013.
Noul jucător al Botoșaniului are doi frați, Boban și Dorian, ambii fotbaliști. El nu a avut valoare de Barcelona, însă are o educație corectă din punct de vedere fotbalistic și poate fi un mare câștig pentru Liga 1.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Cum arată lotul lui Dică pentru meciul cu Silkeborg! FCSB, fără Compagno, Tamm sau Omrani
ACUM 23 MINUTE
Liga
Final de telenovelă: Cifrele acordului dintre Barcelona și Atletico Madrid în cazul "Griezmann"
ACUM 25 MINUTE