În vârstă de 49 de ani, Costel Gâlcă s-a înțeles cu noua echipă, anunță jurnalistul Emanuel Roșu. După câteva luni de pauză de la despărțirea de Vejle din Danemarca, Gâlcă a bătut palma cu șefii celor de la Al Hazem, din Arabia Saudită. Gâlcă a fost contactat în contextul în care echipa traversează o perioadă foarte grea în campionat.
Al Hazem, echipă care a fost antrenată în trecut și de Daniel Isăilă, e penultima și are mari emoții în lupta pentru evitarea retrogradării.Al Hazem are 11 puncte după 13 etape. Gâlcă a făcut deja cunoștință cu nivelul din Arabia Saudită, acolo unde le-a mai pregătit pe Al Taawoun și pe Al Fayha între 2016 și 2017, însă fără rezultate notabile.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
ACUM 8 MINUTE

Costel Gâlcă s-a înțeles cu noua echipă: Al Hazem

Costel Gâlcă, aflat luna trecută pe lista celor de la Sepsi, va lucra la Al Hazem cu Ibrahima Tandia, fostul atacant de la Sepsi, și Carlos Strandberg, suedezul cu meciuri în naționala U21, dar și la ȚSKA Moscova sau Malmo, scrie Emanuel Roșu, singurul jurnalist român care votează la Balonul de Aur.
De-a lungul timpului, tehnicianul de 49 de ani le-a mai antrenat pe Almeria B, România U17, Al-Taawoun și Al-Fayha. Marea șansă a carierei lui s-a numit Espanyol, în 2015, după sezonul istoric cu FCSB, catalanii încredințându-i postul de antrenor. A rezistat doar 25 de meciuri la conducerea catalanilor, suferind înfrângeri în aproape jumătate dintre meciurile disputate în La Liga (12).În sezonul 2014-2015, cu el pe bancă, FCSB cucerea toate trofeele interne: campionat, Cupa României și Cupa Ligii. Gâlcă a avut atunci un procentaj de victorii de peste 63%.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Africa Cup of Nations
Aubameyang s-ar putea întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea lui
ACUM 35 MINUTE
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
ACUM O ORĂ