Dan Alexa a pregătit echipa în cele cinci partide din play-off-ul de promovare în Liga 1, încheiat de Rapid pe locul șase din șase. Până la numirea unui nou antrenor principal, echipa din Giulești va fi condusă de Ștefan Grigorie, a anunțat azi clubul printr-un comunicat oficial. Giuleștenii erau pe urmele lui Viorel Moldovan, însă tehnicianul s-a înțeles cu rivala Rapidului din Liga a doua, Petrolul Ploiești.
Cu Dan Alexa pe banca tehnică, Rapid a înregistrat o singură victorie, 2-1 cu UTA Arad, trei remize, 0-0 cu Mioveni și Petrolul și 1-1 cu Turris, și o înfrângere, 1-2 cu FC Argeș. Lotul celor de la Rapid se va reuni luni, pe 10 august, când va începe pregătirea pentru startul următorului sezon al Ligii secunde, programat de FRF pe 28 august.

Comunicatul emis de Rapid București:

Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM 17 MINUTE
MULȚUMIM, DAN ALEXA ȘI COSTEL ILIE!
Clubul nostru se desparte de Dan Alexa și de Costel Ilie, cărora le mulțumim pentru perioada petrecută la Rapid și pentru dedicarea de care au dat dovadă.
Dan Alexa a condus Rapidul, din postura de antrenor principal, în play-off-ul ligii secunde, echipa noastră obținând o victorie, trei remize și o înfrângere.
Reunirea lotului va avea loc mâine, iar până la numirea unui nou antrenor echipa va fi condusă de Ștefan Grigorie.
Noul sezon al ligii secunde va începe la finalul acestei luni, în week-end-ul 28-30 august, tragerea la sorți a "țintarului" urmând a avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare.
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM 3 ORE