Dan Alexa a pregătit echipa în cele cinci partide din play-off-ul de promovare în Liga 1, încheiat de Rapid pe locul șase din șase. Până la numirea unui nou antrenor principal, echipa din Giulești va fi condusă de Ștefan Grigorie, a anunțat azi clubul printr-un comunicat oficial. Giuleștenii erau pe urmele lui Viorel Moldovan, însă tehnicianul s-a înțeles cu rivala Rapidului din Liga a doua, Petrolul Ploiești.
Cu Dan Alexa pe banca tehnică, Rapid a înregistrat o singură victorie, 2-1 cu UTA Arad, trei remize, 0-0 cu Mioveni și Petrolul și 1-1 cu Turris, și o înfrângere, 1-2 cu FC Argeș. Lotul celor de la Rapid se va reuni luni, pe 10 august, când va începe pregătirea pentru startul următorului sezon al Ligii secunde, programat de FRF pe 28 august.

Comunicatul emis de Rapid București:

Fotbal
Sorin Colceag, discurs pozitiv după debutul ratat pe banca lui Dinamo! Ce a spus despre Bonetti
ACUM CÂTEVA SECUNDE
MULȚUMIM, DAN ALEXA ȘI COSTEL ILIE!
Clubul nostru se desparte de Dan Alexa și de Costel Ilie, cărora le mulțumim pentru perioada petrecută la Rapid și pentru dedicarea de care au dat dovadă.
Dan Alexa a condus Rapidul, din postura de antrenor principal, în play-off-ul ligii secunde, echipa noastră obținând o victorie, trei remize și o înfrângere.
Reunirea lotului va avea loc mâine, iar până la numirea unui nou antrenor echipa va fi condusă de Ștefan Grigorie.
Noul sezon al ligii secunde va începe la finalul acestei luni, în week-end-ul 28-30 august, tragerea la sorți a "țintarului" urmând a avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare.
Romanian Liga I
Gabi Torje, enervat la culme de un adversar de la FC Botoșani: "Să nu uite că Dinamo este o emblemă"
ACUM 13 MINUTE
Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
ACUM 39 MINUTE