Egalul cu Petrolul Ploiești, de ieri, i-a fost fatal lui Leontin Doană. CSM Reșița a bifat al cincilea meci la rând fără victorie în Liga a 2-a, astfel că oficialii au considerat că e nevoie de un șoc la echipă.
Cum echipa a ajuns pe locul 16, retrogradabil, conducerea a renunțat la vechiul staff tehnic, convingându-l pe Dorinel Munteanu să semneze. Informația a fost confirmată oficial chiar de gruparea reșițeană.
"Bine ai venit, Dorinel!
Cupa Mondială FIFA
Istvan Kovacs, de cinci ori rezervă la Mondial! "Merită mai mult!"
ACUM 7 MINUTE
Începând de azi, noul antrenor al echipei este Dorinel Munteanu.
Dorinel Munteanu (n. 25 iunie 1968, Grădinari, Caraș-Severin), cunoscut și ca Munti, Neamțul sau Furnica, este un fost jucător român de fotbal din Generația de Aur.
Ca antrenor a trecut pe la echipe precum CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua București, Otelul Galați, Dinamo București, Kuban Krasnodar.
Pe această cale, îi dorim mult succes lui Dorinel!
Mulțumim Leo Doană pentru tot ce ai făcut la echipă și mult succes mai departe!", se arată pe pagina de Facebook a lui CSM Reșița.
Fostul mare internațional va debuta pe banca noii echipe la mijlocul săptămânii viitoare, în deplasarea de la Csikszereda, o altă formație aflată în criză de rezultate.
Obiectivul lui Dorinel Munteanu va fi salvarea de la retrogradare, dar planul pe termen lung e unul ambițios, sperându-se ca în câțiva ani echipa să se lupte pentru promovarea în prima ligă.
Cupa Mondială FIFA
Croația întoarce disputa cu Canada, iar nord-americanii sunt eliminați!
ACUM 39 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tensiune maximă înainte de SUA - Iran! Un gest necugetat al federației americane a încins spiritele
ACUM O ORĂ