Fostul portar al lui Real Madrid a fost forțat să se retragă după ce a suferit un infarct în timpul unui antrenament la Porto în 2019, însă el va încerca acum să reîmprospăteze acum federația spaniolă de fotbal.
”Da, mă voi prezenta la RFEF atunci când vor avea loc alegerile. Împreună vom aduce federația noastră în vârful fotbalului mondial, a scris spaniolul pe contul său de Twitter.
Astfel, cu acest anunț, retragerea lui Casillas este confirmată chiar dacă nu a vorbit direct despre acest lucru: ”L-am informat pe președintele clubului FC Porto de această decizie și doresc să îmi exprim gratitudinea față de ei”.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 7 ORE

Casillas, legendă pe Santiago Bernabeu

Iker Casillas se află pe finalul unei cariere impresionante, petrecută aproape în întregime în poarta lui Real Madrid. Fost campion mondial cu Spania în 2010, Casillas a ajuns la academia Realului în 1996, urmând ca peste 3 ani să fie promovat la prima echipă a madrilenilor. În cele 16 sezoane petrecute la formația de pe Santiago Bernabeu, Casillas a bifat 725 de apariții, reușind să câștige 21 de trofee, printre care 3 Ligi ale Campionilor.
La nivelul echipei naționale, Casillas a câștigat o Cupă Mondială (în 2010) și 2 Campionate Europene (în 2008 și 2012).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 8 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 10 ORE