Fotbal

OFICIAL - Ionuț Radu va rămâne la Parma! Clubul a anunțat prelungirea împrumutului

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Andrei Radu vrea să devină unul dintre cei mai buni portari din lume

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
30/06/2020 la 20:28

Parma a anunțat prelungirea contractelor mai multor jucători împrumutați, printre care și cel al românului Ionuț Radu.

Parma a anunțat că Ionuț Radu, Dejan Kulusevski, Vasco Regini, Gianluca Caprari, Alberto Grassi, Roberto Inglese, Luigi Sepe, Yann Karamoah, Jasmin Kurtic, Giuseppe Pezzela și Hernani vor rămâne la Parma cel puțin până pe 31 august.

Radu pare să aibă asigurată întoarcerea la Milano după încheierea împrumutului la Parma. Antonio Conte s-a decis să se bazeze de sezonul viitor pe el, conform presei din Italia. Portarul român va fi rezerva lui Handanovic, pentru ca din 2022, după ce portarului titular al nerazzurrilor îi expiră contractul, să devină numărul 1 în poarta trupei de pe Giuseppe Meazza.

Fotbal

Caz incredibil în Portugalia! Un portar a fost scos de pe teren de autorități și băgat în carantină

PESTE 43 MINUTE

Staff-ul tehnic al nerazzurilor l-a urmărit atent în ultimul an pe internaţionalul român şi acesta va primi o şansă la Inter. Pentru început, îi va fi imposibil să îl scoată din primul "11" pe Handanovic, dar slovenul va împlini în curând 36 de ani şi nu mai e o variantă pe termen lung. În 2022 acestuia îi va expira înţelegerea cu formaţia de pe Meazza, iar viitorul e reprezentat de Andrei Radu.

"Conducerea tehnică a nerazzurrilor priveşte cu tot mai mult interes spre Andrei Radu, un băiat care a crescut enorm în tricoul lui Genoa și al echipei naționale Under 21. Acesta a arătat că are valoarea de a-și juca șansele la Inter. Revenit după un an senzaţional, Andrei Radu a ajuns la Parma, pentru că Genoa a vrut să îi facă loc lui Perin. Radu este mai dornic ca niciodată să-și dovedească valoarea, iar Marotta, Ausilio și Conte sunt gata să parieze pe aceasta", notează calciomercato.

Damiani, agentul lui Ionuţ Radu, a confirmat întoarcerea la Inter

Agentul Oscar Damiani a anunţat şi el de curând că Ionuț Radu se va întoarce din vară la Inter Milano. Deocamdată, internaţionalul român se află la Parma sub formă de împrumut. Radu a petrecut prima parte a sezonului la Genoa, unde a evoluat regulat.

"Radu se va întoarce la Inter. Nu avem alte planuri. Avem încredere maximă în ce ne-au spus cei de la Inter", a spus Oscar Damiani, potrivit TuttoMercatoWeb.

Liga

Barcelona, o nouă lovitură în lupta pentru titlu! Griezmann, accidentat, ratează restul sezonului

PESTE 14 MINUTE
Fotbal

United a dat peste 1 miliard € pe transferuri, în ultimul deceniu. TOP cele mai neinspirate mutări

ACUM O ORĂ
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol