Parma a anunțat că Ionuț Radu, Dejan Kulusevski, Vasco Regini, Gianluca Caprari, Alberto Grassi, Roberto Inglese, Luigi Sepe, Yann Karamoah, Jasmin Kurtic, Giuseppe Pezzela și Hernani vor rămâne la Parma cel puțin până pe 31 august.
Radu pare să aibă asigurată întoarcerea la Milano după încheierea împrumutului la Parma. Antonio Conte s-a decis să se bazeze de sezonul viitor pe el, conform presei din Italia. Portarul român va fi rezerva lui Handanovic, pentru ca din 2022, după ce portarului titular al nerazzurrilor îi expiră contractul, să devină numărul 1 în poarta trupei de pe Giuseppe Meazza.
Staff-ul tehnic al nerazzurilor l-a urmărit atent în ultimul an pe internaţionalul român şi acesta va primi o şansă la Inter. Pentru început, îi va fi imposibil să îl scoată din primul "11" pe Handanovic, dar slovenul va împlini în curând 36 de ani şi nu mai e o variantă pe termen lung. În 2022 acestuia îi va expira înţelegerea cu formaţia de pe Meazza, iar viitorul e reprezentat de Andrei Radu.
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM 2 ORE
"Conducerea tehnică a nerazzurrilor priveşte cu tot mai mult interes spre Andrei Radu, un băiat care a crescut enorm în tricoul lui Genoa și al echipei naționale Under 21. Acesta a arătat că are valoarea de a-și juca șansele la Inter. Revenit după un an senzaţional, Andrei Radu a ajuns la Parma, pentru că Genoa a vrut să îi facă loc lui Perin. Radu este mai dornic ca niciodată să-și dovedească valoarea, iar Marotta, Ausilio și Conte sunt gata să parieze pe aceasta", notează calciomercato.

Damiani, agentul lui Ionuţ Radu, a confirmat întoarcerea la Inter

Agentul Oscar Damiani a anunţat şi el de curând că Ionuț Radu se va întoarce din vară la Inter Milano. Deocamdată, internaţionalul român se află la Parma sub formă de împrumut. Radu a petrecut prima parte a sezonului la Genoa, unde a evoluat regulat.
"Radu se va întoarce la Inter. Nu avem alte planuri. Avem încredere maximă în ce ne-au spus cei de la Inter", a spus Oscar Damiani, potrivit TuttoMercatoWeb.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 2 ORE