Articol scris de Răzvan Rădulescu
Rapid a pierdut în primul meci din Superligă, scor 1-0 cu CFR Cluj, iar echipa antrenată de Adrian Mutu are mari probleme de lot înainte de derby-urile cu FCSB și Universitatea Craiova. În meciul cu campioana României, trei jucători de la Rapid, Moise, Ștefan și Ioniță, au ieșit accidentați în prima repriză.

Rapid l-a transferat pe Jayson Papeau

Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
IERI LA 18:10
Astfel, giuleștenii au acționat, iar Jayson Papeau va fi noul jucător "alb-vișiniu". Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. Francezul a fost adus pentru a-l înlocui pe tânărul fotbalist, Rareș Ilie, plecat în Ligue 1 pentru cinci milioane de euro.
Potrivit digisport.ro, fotbalistul a făcut și primele declarații în calitate de nou jucător al Rapidului.
"Cunosc antrenorul echipei pentru că este un jucător istoric. Cunosc și clubul pentru că, la fel, este unul cu multă istorie în spate și mă pasionează fotbalul, deci îl știam deja, deși nu i-am urmărit parcursul. Și mai știu că vom termina în primele șase echipe sezonul acesta. Am primit câteva clipuri video cu galeria și pot spune că suporterii te fac să vrei să joci și să câștigi", au fost cuvintele mijlocașului francez.
Citește și:

Rapid, două transferuri într-o zi

Tot astăzi, Rapid l-a transferat pe atacantul croat Marko Dugandzic, care a devenit al treilea jucător din această vară venit în Giulești, de la CFR Cluj. Florin Ștefan și Valentin Costache sunt ceilalți doi. Pe lângă fotbaliștii transferați de la CFR, Rapid i-a mai adus pe Paul Iacob și Andrei Ciobanu.
Pentru formația lui Mutu urmează o perioadă complicată. Duminică, 24 iulie, Rapid evoluează contra rivalei FCSB, iar o săptămână mai târziu, giuleștenii se vor deplasa pentru meciul cu Universitatea Craiova.
Romanian Liga I
Rapid a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă! Sefer a reușit dubla în meciul cu FC Argeș
06/08/2022 LA 20:45
Romanian Liga I
Alexandru Mățan va fi jucătorul Rapidului. Anunțul făcut de Adrian Mutu
05/08/2022 LA 16:23