Low este antrenorul naționalei Germaniei din 2006 și a condus Mannschaft-ul spre un titlu mondial în 2014, în Brazilia.
În perioada petrecută de Low ca antrenor, Germania a ajuns în finala Euro 2008 și a câștigat Cupa Confederațiilor în 2017. De asemenea, Low a fost cel care se afla pe banca nemților în ceea ce a reprezentat o victorie istorică cu 7-1 împotriva Braziliei în semifinaleel Mondialului din 2014.
Liga
Eden Hazard, "stiudiu de caz" la Madrid! Cauzele pentru absența din El Clasico+accidentări multiple
ACUM 2 MINUTE
”Am luat această decizie fiind conștient de ce înseamnă dar și plin de mândrie și recunoscător. În același timp, continui să fiu motivat pentru Campionatul European”, a afirmat Low într-un comunicat.
”Sunt mândru pentru că este ceva special și onoare pentru mine să fiu antrenorul naționalei. Și pentru că am putut să colaborez cu cei mai buni jucători din țarp pentru aproape 17 ani și să îi ajut să se dezvolte”, a adăugat el.
Am avut parte de mari victorii cu ei dar și de înfrângeri dureroase, dar peste toate au fost multe momente magice - nu doar câștigarea Campionatului Mondial din 2014.
”Sunt și voi rămâne recunoscător federației germane, care mi-a oferit mie și echipei condiții de lucru excelente”, a precizat Low.
România va întâlni Germania pe 28 martie în preliminariile Campionatului Mondial, în ceea ce va fi printre ultimele partide ale lui Low pe banca Germaniei. Meciul se va disputa la București de la 21:45.
România și Germania se află în grupa J a preliminariilor alături de Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.
Premier League
Newcastle, gata să spargă banca pentru antrenorul uneia dintre cele mai în formă echipe din Europa
ACUM 17 MINUTE
Premier League
Guardiola, dispus să-l transfere la Manchester City pe fotbalistul de care Barcelona nu e mulțumită
ACUM 37 MINUTE