”SSC Napoli este încântată să anunțe că astăzi Consiliul orașului Napoli a decis să redenumească stadionul San Paolo în memoria lui Diego Armando Maradona”, a fost comunicatul scurt al clubului italian.
La scurt timp după anunțul cutremurător cu privire la moartea legendarului Diego Maradona, clubul unde Maradona a făcut istorie, Napoli, a anunţat prin vocea preşedintelui său, Aurelio De Laurentiis că arena San Paolo ar putea în viitorul apropiat să-şi schimbe denumirea în stadionul ”Diego Maradona”.
Cupa Mondială FIFA
Meciul cu numărul 1000, de vis pentru Messi! Realizările starului argentinian în meciul cu Australia
ACUM 8 MINUTE

Maradona, o legendă la Napoli

Schimbarea numelui arenei vine ca un omagiu adus regretatul fotbalist argentinian, care a jucat la echipa din Serie A, între 1984-1991. În acest interval a câştigat titlul (1987 şi 1990), Cupa Italiei (1987), Cupa UEFA (1989), Supercupa Italiei (1990).
Fanii lui Napoli au ieșit pe străzi imediat după aflarea veștii decesului lui Maradona. Suporterii echipei pentru care Maradona a scris istorie s-au adunat în preajma picturilor care-l înfățișează pe eroul echipei lor de suflet și l-au omagiat împreună, strigându-i numele în repetate rânduri. Pentru napoletani, Diego Maradona a reprezentat și va rămâne pentru totdeauna o legendă. Napoli a câștigat singurele titluri din istorie pe când Maradona juca pentru ei.
Cupa Mondială FIFA
Golgheter la Mondialul din 2018, fără reușită în 2022: "Sper să pot sparge gheața mâine"
ACUM 30 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi o duce pe Argentina în sferturile Mondialului! Duel cu Olanda pentru semifinale
ACUM O ORĂ