Al-Hilal a anunțat duminică seara, în mod oficial, prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Twitter, demiterea antrenorului român Răzvan Lucescu. Tehnicianul român în vârstă de 51 de ani pleacă, astfel, de la Al-Hilal după înfrângerea, scor 0-1, cu FC Damac, noua echipă a lui Constantin Budescu.
Al Hilal a postat un comunicat de presă în care anunță despărțirea de antrenorul român: "Consiliul director al lui Al-Hilal, condus de domnul Fahad Bin Saad Bin Nafel, a decis să încheie, de comun acord, înțelegerea cu antrenorul Răzvan Lucescu. Ne exprimăm recunoștința și aprecierea față de Răzvan și staff-ul său, pentru toată munca depusă la club.
Le dorim mult succes în carierele lor! În aceeași ședință s-a decis instalarea brazilianului Rogerio Micale, fostul antrenor al echipei U19 a clubului. El va pregăti echipa în perioada următoare, începând cu antrenamentele de luni" - Comunicat Al Hilal
Fotbal
Olimpiu Moruțan, dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic! De cine depinde transferul
17/06/2022 LA 14:23

Răzvan Lucescu, OUT de la Al Hilal după înfrângerea cu penultima clasată

Abdulaziz Al-Mraisel, jurnalist sportiv cu peste 1,2 milioane de urmăritori pe Twitter, susține că înfrângerea contra lui Damac a fost decisivă. Conducerea lui Al Hilal își va asuma plata daunelor existente în contract și a anunțat deja cine îl va înlocui pe Răzvan Lucescu: "Ultimă oră! Conducerea lui Al Hilal a decis să îl demită pe antrenorul Răzvan Lucescu și numească un înlocuitor din academia clubului, pentru moment", a scris Al-Mraisel.
Răzvan Lucescu a fost numit în funcția de antrenor principal la Al Hilal pe 1 iulie 2019. A cucerit un titlu, o Cupă și Liga Campionilor Asiei. În acest moment, cel mai titrat club din Arabia Saudită ocupă locul 3, cu 33 de puncte, la 5 puncte distanță de liderul Al Shabab și la un punct în spatele ocupantei locului 2, Al Ahli.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31
Liga Națiunilor UEFA
Răzvan Lucescu, critic la adresa naționalei României! "E o mare problemă! Noi nu avem lideri"
08/06/2022 LA 17:51