Tehnicianul francez a venit azi în orașul Lyon pentru a parafa negocierile purtate alături de septupla campioană a Franței, la doar cinci luni după despărțirea de Olympique Marseille.
Potrivit L’Equipe, Rudi Garcia, în vârstă de 55 de ani, a semnat un contract valabil pentru două sezoane, înlocuindu-l astfel pe Sylvinho, antrenor demis în urma înfrângerii suferite contra lui AS Saint-Etienne, scor 0-1.

Laurent Blanc s-a aflat pe lista lui Lyon

Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 20 MINUTE
Conducerea lui Olympique Lyon s-a aflat în tratative cu Laurent Blanc privind o eventuală numire a sa ca antrenor principal la nivelul băncii tehnice, însă negocierile au picat ca urmare a cerințelor impuse de Blanc pentru staff-ul tehnic. Spre deosebire de acesta, Rudi Garcia a cerut doar un antrenor asistent în staff-ul său, alegerea fiind Claude Fichaux, în vârstă de 50 de ani, care a mai lucrat alături de Rudi Garcia la echipe precum Lille, AS Roma și Olympique Marseille. Cu toate acestea, Frederic Bompard, un alt membru important în staff-urile tehnice avute de Rudi Garcia de-a lungul timpului, nu va ajunge la Lyon, Garcia fiind dispus să le ofere încredere membrilor din actualul staff.
De-a lungul carierei sale ca antrenor, Rudi Garcia a mai antrenat Saint-Etienne, Dijon și Le Mans
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
ACUM O ORĂ
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 3 ORE