Spectatorii care vor merge în această seară pe stadionul Ion Oblemenco nu vor mai fi nevoiți să părăsească arena la pauza partidei dintre Universitatea Craiova-FCSB. După ce inițial, echipa din Bănie a vândut bilete de 1 RON pentru 30 de minute, partida a fost reprogramată pentru ora 20:15, astfel încât suporterii să poată urmări prima repriză în totalitate.
În urmă cu câteva minute, secretarul de stat, Raed Arafat, a anunțat că spectatorii pot rămâne pe arenă până la finalul partidei, cu condiția să păstreze biletul până ajung acasă.
"Meciurile de fotbal, care încep la ora 20.00 și se termină după ora 21.00, persoanele care se întorc de la meci pot arăta polițiștilor biletele lor de la meci și de aceea au întârziat după ora 21.00. Se va transmite o circulară către de către MAI către polițiști, pentru a se știi despre acest lucru", a spus Raed Arafat.
Fotbal
Gică Hagi a vorbit despre accidentarea gravă a lui Ianis Hagi
ACUM 7 ORE
Astfel, aproximativ 7500 de spectatori pot fi prezenți în această seară la Universitatea Craiova-FCSB.

Competițiile sportive se pot desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă

În urmă cu două zile, Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că fanii pot reveni în tribune la competițiile sportive, în limita a 30% din capacitatea maximă a arenelor, atât în spații deschise, cât și închise.
"Sportul românesc se bucură de măsuri de relaxare privind participarea spectatorilor la competițiile sportive, ca urmare a hotărârii de guvern adoptate în ședința de Guvern de astăzi, pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la H.G. nr. 1183/08.11.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, potrivit noilor reguli, competițiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului, atât în spații închise", se arată în comunicatul emis de MTS.
Cu toate acestea, accesul la competițiile sportive este permis doar în intervalul 05:00-21:00, în condițiile în care cele mai importante partide din Liga 1 se termină după ora 21:00: "Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00-21:00. Această măsură reprezintă un câștig major pentru sport, sportivi și iubitorii sportului", se mai arată în documentul citat.
Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv cele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Africa Cup of Nations
Senegalul e în sferturi. Sadio Mane a înscris, dar a ieșit accidentat!
ACUM 8 ORE
Fotbal
Motivele pentru care negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF nu s-au mai concretizat
ACUM 8 ORE