Fostul fotbalist important al Universităţii Craiova, Ovidiu Stângă, va fi noul antrenor al liderului din Liga 2. El îi va lua locul lui Dan Vasilică, cel care a fost interimar. FC U Craiova a încheiat anul pe primul loc în Liga 2, cu 30 de puncte, la patru puncte în faţa echipelor de pe locul secund şi locul trei, ACS Viitorul Târgu Jiu şi Rapid Bucureşti.
Stângă, care a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1994, s-a despărţit, recent, de echipa feminină a celor de la PSV Eindhoven. Oltenii au făcut anunțul desemnării noului antrenor chiar în Ajunul Crăciunului, pe contul oficial de Facebook. În acest sezon, oltenii au mai fost antrenați de Nicolo Napoli și Dan Vasilică.

FC U Craiova a anunţat, oficial, care e noul antrenor al echipei

Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
ACUM 3 ORE
Ovidiu Stângă (48 de ani) le-a mai pregătit în cariera sa pe FC U Craiova, echipa de tineret a lui PSV Eindhoven, naționalele U18 și U19 ale României și Universitatea Craiova.
"OVIDIU STÂNGĂ A SEMNAT CU FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948! Iată că istoria ne pune în situaţia ca, după 15 ani, antrenorul Ştiinţei să devină tot Ovidiu Stangă, cel care a reuşit să obţină promovarea în Liga I în sezonul 2005-2006. Speram că divinitatea să fie la fel de generoasă cu noi ca acum 15 ani şi să putem promova în Liga I în anul ce urmează. Multa bafta, Ovidiu!", a transmis clubul din Liga 2.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Remiză albă între Dinamo și FC U Craiova! "Câinii roșii" au ajuns la 14 meciuri fără victorie
ACUM 4 ORE