upă două zile de vizite medicale, semnături și mici întârzieri birocratice, atacantul nigerian, în vârstă de 29 de ani, a plecat de la Chelsea și a devenit jucătorul clubului Inter Milano. Acesta va juca cu tricoul cu numărul 11 și este a doua achiziție a echipei pregătită de Antonio Conte, după Ashley Young. Victor Moses a ajuns sub formă de împrumut la Inter, cu dreptul de cumpărare contra 12 milioane de euro.
"Victor Moses a semnat cu Inter. Nigerianul s-a alăturat clubului şi a devenit oficial jucătorul echipei Inter. Nigerianul, în vârstă de 29 de ani, a semnat cu <<nerazzurrii>> un contract sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare.
Romanian Liga I
Încă un jucător român ajunge lângă Deian Sorescu în Polonia. Transfer de 600.000 de euro
ACUM UN MINUT
În numele întregii familii Inter, îi urăm toate cele bune lui Victor!", se arată în comunicatul clubului Inter Milano.
Victor Moses a mai evoluat sub comanda lui Antonio Conte, atunci când amândoi erau sub contract cu Chelsea. Împreună au câștigat titlul în Premier League, în 2017.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Cele mai importante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport în fiecare luni și vineri de la 18:00.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Tottenham, refuzată de Franck Kessie. Starul lui AC Milan era una din cele două ținte ale lui Conte
ACUM 39 MINUTE
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE