upă două zile de vizite medicale, semnături și mici întârzieri birocratice, atacantul nigerian, în vârstă de 29 de ani, a plecat de la Chelsea și a devenit jucătorul clubului Inter Milano. Acesta va juca cu tricoul cu numărul 11 și este a doua achiziție a echipei pregătită de Antonio Conte, după Ashley Young. Victor Moses a ajuns sub formă de împrumut la Inter, cu dreptul de cumpărare contra 12 milioane de euro.
"Victor Moses a semnat cu Inter. Nigerianul s-a alăturat clubului şi a devenit oficial jucătorul echipei Inter. Nigerianul, în vârstă de 29 de ani, a semnat cu <<nerazzurrii>> un contract sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare.
Fotbal
West Ham - Manchester United 1-2. Jesse Lingard înscrie în minutul 89!
ACUM 24 MINUTE
În numele întregii familii Inter, îi urăm toate cele bune lui Victor!", se arată în comunicatul clubului Inter Milano.
Victor Moses a mai evoluat sub comanda lui Antonio Conte, atunci când amândoi erau sub contract cu Chelsea. Împreună au câștigat titlul în Premier League, în 2017.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Cele mai importante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport în fiecare luni și vineri de la 18:00.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Rămâne Koeman la Barcelona? Jurnaliștii l-au iritat pe olandez cu întrebările: "Amintiți-vă asta!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
West Ham - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo aduce egalarea pentru "diavoli" la Londra
ACUM 2 ORE