Denizlispor, echipa la care a ajuns Săpunaru în vara anului 2019, a anunțat despărțirea de fundașul român pe pagina oficială de Twitter:
"După mai multe discuţii cu fotbalistul nostru, Cristian Săpunaru, s-a ajuns la un acord cu acesta şi i s-a reziliat contractul. Îi mulţumim pentru contribuţiile sale şi îi urăm succes în carieră".
Cristian Săpunaru a semnat cu Kayserispor, iar anunțul a fost făcut tot pe pagina de Twitter: "Cristian Săpunaru și Emre Tașdemir sunt noile transferuri ale lui Kayserispor! Cei doi au semnat astăzi contractele. Săpunaru a semnat un contract pe un an și jumătate, în timp ce Emre Tașdemir va evolua la echipa noastră până la finalul sezonului".
Romanian Liga I
Mircea Rednic, prima reacție despre posibila revenire la Dinamo! Care e stadiul negocierilor
ACUM 17 MINUTE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, foarte aproape de revenirea la Dinamo! Când ar putea fi instalat pe banca tehnică
ACUM O ORĂ
Premier League
Jesse Lingard, criticat după ce a refuzat să se bucure după golul marcat cu West Ham
ACUM O ORĂ