Jurnaliștii belgieni de la Voetbal Nieuws sunt de părere că plecarea lui Ianis Hagi de la Genk la Rangers este o uriașă gafă comisă de conducerea campioanei din Belgia. Sursa citată transmite faptul că Ianis se smite considerabil mai bine la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, după ce în Belgia nu i s-au acordat destule șanse.
"Gafă majoră comisă de Genk? Ianis Hagi a explodat la Rangers", scriu jurnaliștii de la Voetbal Nieuws. "Românul a ajuns imediat după Anul Nou la Rangers și s-a impus acolo imediat. Spre exemplu, în campionatul Scoției are deja un gol marcat și a oferit o pasă decisivă. Apoi, cu Braga a mai marcat de două ori. Ibrox a explodat, iar Hagi este deja în inimile fanilor lui Rangers. Dacă o ține tot așa, Rangers va plăti mai mult ca sigur cele 5 milioane de euro pentru a-l cumpăra. Oare nu avea nevoie de mai mult timp la Genk?", adaugă sursa citată.

Ianis Hagi, evoluții excelente pentru Rangers

Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54
Ianis Hagi a marcat două goluri, joi, în meciul pe care echipa lui Glasgow Rangers l-a câştigat, cu scorul de 3-2, în faţa portughezilor de la Sporting Braga, în Liga Europa. Familia lui Ianis, în frunte cu Gheorghe Hagi, a fost în tribunele stadionului Ibrox Park, iar tânărul fotbalist speră că şi-a făcut părinţii mândri prin evoluţia lui.
Ianis Hagi a înscris două goluri, în minutele 67 şi 82. Pentru învingători a marcat şi Ayodele-Aribo ’75, iar Braga a înscris prin Fransergio ’11 şi Ruiz ’59. Hagi a jucat pe toată durata partidei, sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, prezent în tribună. De la transferul în Scoția, Ianis are trei goluri și două pase decisive în șase meciuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23