Jurnaliștii belgieni de la Voetbal Nieuws sunt de părere că plecarea lui Ianis Hagi de la Genk la Rangers este o uriașă gafă comisă de conducerea campioanei din Belgia. Sursa citată transmite faptul că Ianis se smite considerabil mai bine la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, după ce în Belgia nu i s-au acordat destule șanse.
"Gafă majoră comisă de Genk? Ianis Hagi a explodat la Rangers", scriu jurnaliștii de la Voetbal Nieuws. "Românul a ajuns imediat după Anul Nou la Rangers și s-a impus acolo imediat. Spre exemplu, în campionatul Scoției are deja un gol marcat și a oferit o pasă decisivă. Apoi, cu Braga a mai marcat de două ori. Ibrox a explodat, iar Hagi este deja în inimile fanilor lui Rangers. Dacă o ține tot așa, Rangers va plăti mai mult ca sigur cele 5 milioane de euro pentru a-l cumpăra. Oare nu avea nevoie de mai mult timp la Genk?", adaugă sursa citată.

Ianis Hagi, evoluții excelente pentru Rangers

Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Ianis Hagi a marcat două goluri, joi, în meciul pe care echipa lui Glasgow Rangers l-a câştigat, cu scorul de 3-2, în faţa portughezilor de la Sporting Braga, în Liga Europa. Familia lui Ianis, în frunte cu Gheorghe Hagi, a fost în tribunele stadionului Ibrox Park, iar tânărul fotbalist speră că şi-a făcut părinţii mândri prin evoluţia lui.
Ianis Hagi a înscris două goluri, în minutele 67 şi 82. Pentru învingători a marcat şi Ayodele-Aribo ’75, iar Braga a înscris prin Fransergio ’11 şi Ruiz ’59. Hagi a jucat pe toată durata partidei, sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, prezent în tribună. De la transferul în Scoția, Ianis are trei goluri și două pase decisive în șase meciuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16