Ajuns la 51 de ani, Olăroiu este unul dintre cei mai buni antrenori români, performanțele obținute în ultimii 20 de ani fiind impresionante. Rămas liber de contract după ce a plecat de la Jiangsu Suning, tehnicianul a fost contactat de o formație din campionatul intern. Oli nu i-a pronunțat numele, dar sunt șanse mici să dea curs unei astfel de propuneri, în contextul în care fotbalul românesc se zbate în mediocritate și e ținut în viață exclusiv de banii din drepturile tv.
"Da! M-a contactat o echipă! Pot să plec în orice proiect cu oricine, curaj am, minte îmi mai trebuie. Nu îmi e frică să plec la drum, dar există un risc în tot ceea ce faci. Merită să riști pentru un anumit lucru? Aici trebuie să îți dai răspunsul", a spus Olăroiu pentru Digi Sport.

Olăroiu, trofee pe bandă rulantă în zona Golfului

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
Olăroiu și-a început meseria de antrenor la Național, în 2001, iar apoi a trecut pe la Steaua, Poli Timișoara, FCSB, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite și Jiangsu Suning.
În Liga 1, a cucerit titlul cu FCSB, în 2005-2006, un sezon istoric în care roș-albaștrii au fost la un pas de finala Cupei UEFA. Ulterior, a devenit unul dintre cei mai galonați antrenori din zona Golfului, câștigând titluri în Arabia Saudită, Qatar și Emiratele Arabe Unite. Pe Al Ahli a dus-o până în finala Ligii Campionilor Asiei, în 2015.
În perioada 2018-2021, Oli a antrenat în China, pe Jiangsu Suning, alături de care a cucerit un titlu istoric, în 2020. Clubul s-a desființat ulterior, din cauza problemelor financiare avute de patroni, iar tehnicianul român e într-o situație ingrată, pentru că avea de primit aproximativ 10 milioane de euro de la chinezi. Cum clubul s-a dizolvat, antrenorul român a trebuit să meargă la FIFA pentru a-și căuta dreptatea. Nici acolo nu a avut succes.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 15 ORE