Ajuns la 51 de ani, Olăroiu este unul dintre cei mai buni antrenori români, performanțele obținute în ultimii 20 de ani fiind impresionante. Rămas liber de contract după ce a plecat de la Jiangsu Suning, tehnicianul a fost contactat de o formație din campionatul intern. Oli nu i-a pronunțat numele, dar sunt șanse mici să dea curs unei astfel de propuneri, în contextul în care fotbalul românesc se zbate în mediocritate și e ținut în viață exclusiv de banii din drepturile tv.
"Da! M-a contactat o echipă! Pot să plec în orice proiect cu oricine, curaj am, minte îmi mai trebuie. Nu îmi e frică să plec la drum, dar există un risc în tot ceea ce faci. Merită să riști pentru un anumit lucru? Aici trebuie să îți dai răspunsul", a spus Olăroiu pentru Digi Sport.

Olăroiu, trofee pe bandă rulantă în zona Golfului

Romanian Liga I
Adrian Popa, prezentat oficial la Steaua București!
ACUM 21 MINUTE
Olăroiu și-a început meseria de antrenor la Național, în 2001, iar apoi a trecut pe la Steaua, Poli Timișoara, FCSB, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite și Jiangsu Suning.
În Liga 1, a cucerit titlul cu FCSB, în 2005-2006, un sezon istoric în care roș-albaștrii au fost la un pas de finala Cupei UEFA. Ulterior, a devenit unul dintre cei mai galonați antrenori din zona Golfului, câștigând titluri în Arabia Saudită, Qatar și Emiratele Arabe Unite. Pe Al Ahli a dus-o până în finala Ligii Campionilor Asiei, în 2015.
În perioada 2018-2021, Oli a antrenat în China, pe Jiangsu Suning, alături de care a cucerit un titlu istoric, în 2020. Clubul s-a desființat ulterior, din cauza problemelor financiare avute de patroni, iar tehnicianul român e într-o situație ingrată, pentru că avea de primit aproximativ 10 milioane de euro de la chinezi. Cum clubul s-a dizolvat, antrenorul român a trebuit să meargă la FIFA pentru a-și căuta dreptatea. Nici acolo nu a avut succes.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim și-a pierdut răbdarea cu Moruțan! Presa turcă scrie că românul ar urma să fie împrumutat
ACUM 27 MINUTE
Ligue 1
AS Monaco a schimbat mai mult de jumătate de echipă la ultimul meci de campionat. Cum a fost posibil
ACUM O ORĂ