Cosmin Olăroiu a condus-o anul trecut pe Jiangsu Suning spre primul titlu din istorie în China, dar ulterior relațiile românului cu conducerea clubului s-au răcit. Compania care deține echipa (Suning) a redus bugetul, dar se pare că există și foarte multe restanțe financiare, chiar Olăroiu nefiind plătit de câteva luni.
În aceste condiții, tehnicianul român nu mai este dispus să continue și în acest sezon, deși contractul său este valabil până la finalul anului. Primul semn că lucrurile stau așa a fost chiar lipsa managerului de la reunirea lotului delor de la Jiangsu. În afara lui Olăroiu, au lipsit și jucătorii străini ai echipei, printre care și Alex Teixeira, căruia nu i-a fost reînnoit contractul, acesta fiind un al motiv de dispută între Olăroiu și oficialii chinezi.
Fotbal
Steve Bruce, dar afară de Newcastle! Compensații uriașe + cine e mare favorit să vină
ACUM 10 MINUTE

Cosmin Olăroiu negociază cu Al Nasr (Emiratele Arabe Unite)

Chiar dacă va oficializa curând despărțirea de chinezii de la Jiangsu, Olăroiu nu va sta departe de fotbal prea mult timp. Acesta are nenumărate oferte, în special din zona Golfului, acolo unde a obținut performanțe remarcabile în trecut.
Presa din Orientul Mijlociu scrie că Olăroiu este deja în negocieri cu Al Nasr, formație aflată momentan pe locul 4 în campionatul Emiratelor Arabe Unite. Actualul antrenor al echipei este croatul Krunoslav Jurcic, dar acesta va fi demis dacă șefii arabilor se vor înțelege cu Olăroiu.
Dacă va ajunge la un consens cu Al Nasr, aceasta va fi cea de-a 4-a echipă din Emirate pe care o va pregăti antrenorul de 51 de ani, după Al Ain, Al Ahli și Al Shabab. De asemenea, Olăroiu le-a mai antrenat în acea zonă a lumii pe Al Hilal (Arabia Saudită) și Al Saad (Qatar), fiind și selecționerul Arabiei Saudite pentru o scurtă perioadă.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Liga Campionilor UEFA
De aici a plecat totul: istoria conflictului Klopp - Simeone. De ce nu se suportă
ACUM 30 MINUTE
Liga
Benzema a devenit prima vioară la Real Madrid! Cum descrie perioada în care "îl servea" pe Ronaldo
ACUM 40 MINUTE