Jiangsu Suning, proaspăt încoronată campioană a Chinei, este la un pas de realizarea event-ului. Trupa pregătită de Cosmin Olăroiu s-a calificat în finala Cupei Chinei după ce a învins-o pe Tianjin Teda la loviturile de departajare, scor 4-2.
Finalul a fost cu totul dramatic, mai ales după ce arbitrul a arătat câte un cartonaș roșu pentru fiecare echipă. Qian Yumiao a fost eliminat de la gazde în minutul 48, apoi centralul a restabilit egalitatea numerică în minutul 81, când l-a eliminat pe Zhang Cheng, fundașul lui Olăroiu.

Cosmin Olăriu, la un pas să facă event-ul în China! Jiangsu Suning s-a calificat în finala Cupei

Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
ACUM 19 MINUTE
Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, după ce partida tur s-a încheiat tot cu o remiză, scor 1-1. Cum în Cupa Chinei nu se ține cont de regula golului marcat în deplasare, formația calificată în finală s-a decis la "loteria penalty-urilor".
Acolo, jucătorii lui Olăriu au avut nervii mai tari și s-au impus cu 4-2.
În finală, Jiangsu se va lupta pentru trofeu cu învingătoarea dintre Shandong Luneng și Wuhan Zall. Dacă nu se întâmplă un miracol, viitoarea adversară a lui Olăroiu va fi Shadong, care a câștigat meciul tur cu 5-0.
Olăroiu va lupta astfel pentru cel de-al doilea trofeu al său pe banca lui Jiangsu Suning, după titlul de campion al Chinei, cucerit luna trecută.
Fotbal
Primul club important care spune un "NU" răspicat pariurilor. "Distruge vieți"! Decizia luată
ACUM 2 ORE
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 2 ORE