Cosmin Olăroiu se află fără angajament, după despărțirea dramatică de Jiangsu. Clubul din China, pe care antrenorul român l-a dus către primul titlu de campioană din istorie, s-a desființat în luna februarie, la cererea conducătorilor.
De atunci, "Oli" se află în vacanță și descoperă noi pasiuni. Spre exemplu, tehnicianul român a participat în acest weekend la o sesiune de arte marțiale, alături de Raphael Barbosa, antrenor cu centură neagră în Jiu-Jitsu.
Cei doi au făcut o poză la finalul antrenamentului, în sala lui Barbosa din Emiratele Arabe Unite.
Ligue 1
OM – PSG 0-0 | Le Classique s-a terminat nedecis! PSG a evoluat în 10 în repriza secundă
ACUM 8 ORE
"După un antrenament separat cu unul dintre cei mai mari antrenori din lume. Dacă vă place fotbalul, probabil că îl cunoaşteţi", a scris Raphael Barbosa, pe contul de Instagram.

Olăroiu, lăudat de Eder: "Jose Mourinho al Asiei!"

Recent, Olăroiu a fost lăudat de un fost elev de la Jiangsu. Brazilianul Eder, fost atacant la Inter, în prezent la Sao Paulo, a vorbit cu cuvinte mari despre antrenorul român, pe care l-a descris drept "Jose Mourinho al Asiei":
"Este o diferență de vizibilitate față de fotbalul european, pentru că se pot vedea toate meciurile din Italia, pe cele din China, mai puţin. Dar la Jiangsu m-am antrenat mai mult decât la Inter.
Cosmin Olăroiu era considerat 'Jose Mourinho al Asiei'. Nivelul antrenamentelor era unul excelent. În Italia alergam 12,5 kilometri. În China, aproximativ la fel. Pentru unii poate fi dificil să se adapteze la fotbalul din China, după ce au jucat mulţi ani în Italia. E vorba despre un fotbal diferit.", a spus Eder, citat de fcinternews.it.
Olăroiu a preluat-o pe Jiangsu în martie 2018, după plecarea lui Fabio Capello. Românul a bifat performanțe istorice, reușind să aducă în palmaresul lui Jiangsu primul titlu de campioană a Chinei, la finalul sezonului trecut.
De-a lungul carierei, Olăroiu a devenit campion în 4 țări diferite: România, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și China. Per total, antrenorul român a cucerit 17 trofee.
Serie A
Inter - Juventus 1-1. Derby d'Italia, decis în minutul 89, de VAR
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Momente incredibile în Marseille – PSG! Messi și Neymar, protejați de scutieri
ACUM 9 ORE