Pentru prima oară în istoria fotbalului modern, o campioană se desființează în anul de după cucerirea titlului. Patronii lui Jiangsu Suning au mari probleme financiare, lucru simțit de Olăroiu, care a ales să plece.
Problema e că tehnicianul român are încă de luat o sumă uriașă de la asiatici, iar în contextul în care clubul nu a obținut licența, boardul a decis desființarea lui.

Olăroiu are de primit 10 milioane de euro de la chinezi

Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care Samuel Eto'o a luat la bătaie un fan! Întrebarea care l-ar fi scos din sărite
ACUM 30 MINUTE
Evident, faptul că Jiangsu Suning nu va mai exista nu îi absolvă pe acționari de plata restanțelor financiare, dar e limpede că demersul lui Olăroiu va fi unul extrem de dificil, care probabil se va sfârși la FIFA.
Potrivit presei din China, conducerea lui Jiangsu nu a achitat nici măcar taxele către stat. Așadar, salariile restante par a fi ultima grijă pentru patroni, în acest moment. Din câte se pare, Oli are de recuperat salariul pe un an întreg, cifrat la 7 milioane de euro. În plus, românul avea în contract și un bonus de 3 milioane de euro pentru câștigarea titlului, sumă care de asemenea nu a ajuns în conturile lui.
Ca atare, situația tehnicianului e departe de a fi ideală, chiar dacă e acoperit de contract și regulamente și, într-un final, ar trebui să își recupereze banii.
Romanian Liga I
Își dorește Florinel Coman să plece de la FCSB? Declarația acestuia care lasă urme de interpretare
ACUM 31 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Scene ireale în Qatar! Samuel Eto'o a lovit cu piciorul un suporter, după Brazilia - Coreea de Sud
ACUM O ORĂ