Pentru prima oară în istoria fotbalului modern, o campioană se desființează în anul de după cucerirea titlului. Patronii lui Jiangsu Suning au mari probleme financiare, lucru simțit de Olăroiu, care a ales să plece.
Problema e că tehnicianul român are încă de luat o sumă uriașă de la asiatici, iar în contextul în care clubul nu a obținut licența, boardul a decis desființarea lui.

Olăroiu are de primit 10 milioane de euro de la chinezi

Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp, prima reacție după ce Diego Simeone a refuzat să dea mâna cu el la finalul partidei
ACUM 2 ORE
Evident, faptul că Jiangsu Suning nu va mai exista nu îi absolvă pe acționari de plata restanțelor financiare, dar e limpede că demersul lui Olăroiu va fi unul extrem de dificil, care probabil se va sfârși la FIFA.
Potrivit presei din China, conducerea lui Jiangsu nu a achitat nici măcar taxele către stat. Așadar, salariile restante par a fi ultima grijă pentru patroni, în acest moment. Din câte se pare, Oli are de recuperat salariul pe un an întreg, cifrat la 7 milioane de euro. În plus, românul avea în contract și un bonus de 3 milioane de euro pentru câștigarea titlului, sumă care de asemenea nu a ajuns în conturile lui.
Ca atare, situația tehnicianului e departe de a fi ideală, chiar dacă e acoperit de contract și regulamente și, într-un final, ar trebui să își recupereze banii.
Liga Campionilor UEFA
Cum a explicat Kylian Mbappe momentul care a făcut înconjurul planetei la partida PSG – RB Leipzig
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland și-a găsit "Nașul" la Amsterdam. Este pentru prima dată când i s-a întâmplat așa ceva
ACUM 4 ORE