Pentru prima oară în istoria fotbalului modern, o campioană se desființează în anul de după cucerirea titlului. Patronii lui Jiangsu Suning au mari probleme financiare, lucru simțit de Olăroiu, care a ales să plece.
Problema e că tehnicianul român are încă de luat o sumă uriașă de la asiatici, iar în contextul în care clubul nu a obținut licența, boardul a decis desființarea lui.

Olăroiu are de primit 10 milioane de euro de la chinezi

Premier League
Manchester United și Chelsea se vor lupta pentru un star de la Juventus în această vară
ACUM 26 MINUTE
Evident, faptul că Jiangsu Suning nu va mai exista nu îi absolvă pe acționari de plata restanțelor financiare, dar e limpede că demersul lui Olăroiu va fi unul extrem de dificil, care probabil se va sfârși la FIFA.
Potrivit presei din China, conducerea lui Jiangsu nu a achitat nici măcar taxele către stat. Așadar, salariile restante par a fi ultima grijă pentru patroni, în acest moment. Din câte se pare, Oli are de recuperat salariul pe un an întreg, cifrat la 7 milioane de euro. În plus, românul avea în contract și un bonus de 3 milioane de euro pentru câștigarea titlului, sumă care de asemenea nu a ajuns în conturile lui.
Ca atare, situația tehnicianului e departe de a fi ideală, chiar dacă e acoperit de contract și regulamente și, într-un final, ar trebui să își recupereze banii.
Champions League
Thomas Tuchel a declarat, fără menajamente, pe cine vrea adversar în semifinalele Champions League
ACUM O ORĂ
Fotbal
Schimbare incredibilă de look pentru Pinto, fostul portar rebel al Barcelonei
ACUM O ORĂ