Fără angajament, Oli a mers la Milano pentru o scurtă vacanţă, însă călătoria a avut parte de un moment mai puţin plăcut, aşa cum anunţă presa italiană.
Antrenorul român a fost abordat de o persoană necunoscută, care l-a îmbrăţişat. Probabil că Olăroiu a crezut că e un fan care l-a recunoscut, aşa că nu i s-a părut nimic suspect în primă fază. Abia după ce tâlharul a fugit spre un scuter pe care îl avea parcat în apropiere, Oli a realizat ce s-a întâmplat: extrem de abil, hoţul i-a furat tehnicianului român ceasul de lux marca Richard Mille, fără ca acesta să observe.
"Tehnicianul român, care până în februarie a condus echipa chineză Jiangsu Suning, care făcea parte din același grup care deține Inter (n.r. familia Zhang era acţionară majoritară la ambele cluburi), mergea cu soția sa în centrul orașului Milano, când a fost abordat de o persoană care l-a îmbrățișat brusc. Olaroiu nu a observat inițial ce se întâmplă; apoi, când l-a văzut pe hoţ că îndepărtează într-un ritm alert pentru a urca pe un scuter și a scăpa, și-a dat seama că a fost jefuit. Poliția se ocupă de caz", notează Ilgiorno.it.
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 2 ORE
Citeşte şi
Olăroiu a mers imediat la poliţie, care a deschis o anchetă, însă astfel de cazuri rămân de cele mai multe ori nesoluţionate. Românul speră că a existat o cameră video în apropiere care să fi surprins momentul, altfel cu greu tâlharul va da socoteală autorităţilor.
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 2 ORE
Ligue 1
PSG - Lyon 2-1 | Tensiuni între Messi și Pochettino! Leo a refuzat să dea mâna cu antrenorul
ACUM 2 ORE