Greenwood a fost titular în victoria cu 3-0 obținută de United la Brighton și a deschis scorul în minutul 16 după o acțiune individuală superbă. El a oferit apoi o pasă de gol pentru Bruno Fernandes.
Berbatov a declarat pentru Mirror: ”Greenwood, împotriva lui Brighton, a fost ca Ronaldo. Piciorul lui stâng este incredibil, dacă adăugăm aici și viziunea lui, nu cred că United mai are nevoie de multe transferuri pentru a ajunge la nivelul următor.
”Trebuie să fie jucători de clasă pentru a face diferența, cineva care să fie mai bun decât cei din lotul actual”, a adăugat el.
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM O ORĂ

Solskjaer: ”Greenwood este un talent special”

Solskjaer l-a lăudat și el pe Greenwood după meciul cu Brighton: ”Devine din ce în ce mai bun. Se poate vedea că se maturizează și se îmbunătățește, are doar 18 ani așa că îl vom mai vedea în acțiune”.
”Am spus tot anul, atâta timp cât îl putem poziționa în apropierea careului advers el va crea ocazii pentru noi dar în acest meci felul în care a ținut de minge dar a și oferit pasele au fost excelente. Cred că este minunat că poate intra și pe centru dar poate fi activ și pe benzi”, consideră norvegianul.
”Este un talent special, un copil special de care vom avea grijă ca să ajungă un jucător de top”, a completat Solskjaer.

Clasamentul golgheterilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Încă un jucător român ajunge lângă Deian Sorescu în Polonia. Transfer de 600.000 de euro
ACUM 3 ORE