Olimpiu Moruțan a ajuns în vara anului 2021 la Galatasaray, fiind transferat de turci de la FCSB. Românul nu a mai prins prea multe minute după ce Fatih Terim a fost înlocuit cu Domenec Torrent, la unele meciuri fiind lăsat în afara lotului.
În această vară, mijlocașul de 23 de ani ar putea să înceapă o nouă aventură, pe urmele sale aflându-se, printre altele, PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.
Fostul selecționer a anunțat că el și-a făcut o strategie și le-a explicat celor din conducere ce jucători își dorește, iar acum urmează ca directorul sportiv să ia o decizie în privința transferurilor, acesta fiind cel care se ocupă cu asta.
Turkish Süper Lig
Moruțan, aproape de despărțirea de Galatasaray! Unde ar putea ajunge fostul fotbalist de la FCSB
30/06/2022 LA 12:48
"Am avut o ședință cu întreg board-ul, cu patronul, s-a schițat o strategie, erau jucători în vârstă sau la final de contract. Împreună am făcut strategia, trebuie respectate și condițiile clubului.
Directorul sportiv e responsabil cu transferurile, știe ce vreau, ce nevoi am, știe filozofia noastră și îmi propune jucători. Luăm decizia împreună, dar el e vioara întâi în perioada transferurilor", a declarat Răzvan Lucescu pentru Orange Sport.
Dacă Olimpiu Moruțan va ajunge la PAOK, el ar deveni al treilea român transferat de Lucescu în Grecia, fostul selecționer colaborând deja cu Alin Toșca și Alexandru Mitriță.
Citește și:

Olimpiu Moruțan nu vrea să plece de la Galatasaray

Mijlocașul de 23 de ani a oferit, la jumătatea lunii mai, un interviu pentru presa din Turcia, în care a vorbit despre situația sa la Galatasaray. Fostul jucător al celor de la FCSB a mărturisit că nu înțelege de ce nu a fost folosit atât de mult, mai ales pentru că a continuat să lucreze la fel la antrenamente.
În plus, Olimpiu Moruțan a declarat că nu își dorește să plece de la Galatasaray în această vară, dezvăluind că visează să câștige un titlu în Turcia cu echipa pentru care Gică Hagi a scris istorie.
"Nu știu de ce nu am mai jucat sub comanda lui Domenec Torrent. Eu am continuat să mă antrenez la fel de mult, poate chiar mai mult, dar antrenorul a luat această decizie, el este responsabil. Eu continui să mă antrenez la fel și niciodată nu m-am oprit din muncă.
Bineînțeles, vreau să rămân la Galatasaray și să câștig campionatul. Cine nu ar vrea să fie la Galatasaray, cel mai mare club din Turcia? Dorința mea este să iau titlul cu această echipă", a declarat Olimpiu Moruțan.
În sezonul recent încheiat, românul a adunat 34 de apariții în tricoul lui Galatasaray, pentru care a reușit 3 goluri și 5 pase decisive.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31
Liga Națiunilor UEFA
Răzvan Lucescu, critic la adresa naționalei României! "E o mare problemă! Noi nu avem lideri"
08/06/2022 LA 17:51