Pentru FCSB urmează meciul cu Dinamo, iar veștile de la nivelul lotului au darul să le dea speranțe fanilor, dintr-un anumit punct de vedere. Florin Tănase, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Sergiu Buș, Darius Olaru și Andrei Miron au ieșit negativi de la precedenta serie de analize, iar Florinel Coman, Ionuț Vînă și Alexandru Buziuc au fost testați azi și rezultatele au fost de asemenea negative, anunță ProSport.
Totuși, nu toate informațiile dinspre lotul FCSB sunt bune. Situația lui Olimpiu Moruțan rămâne una grea, înainte de derbyul cu Dinamo. Acesta nici nu a putut să facă testul azi și speră că va putea să efectueze analizele miercuri. Chiar și așa, șansele ca el să fie apt pentru confruntarea cu rivala din Ștefan cel Mare sunt minime.
De notat că Florinel Coman, deși a scăpat de coronavirus, nu va fi nici el pe teren la întâlnirea din weekend. Atacantul de bandă se accidentase în partida cu Backa Topola, înainte să fie testat pozitiv, și nu e încă recuperat.
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM 27 MINUTE
FCSB vine după o perioadă foarte grea. Focarul de COVID-19 au dus la eliminarea din preliminariile Europa League, dar și la un eșec la scor, în campionat, cu Poli Iași.
Liga
Barcelona îl 'blindează' pe Pedri! Ce clauză uriașă de reziliere va avea în noul contract
ACUM O ORĂ
Fotbal
Pele, din nou la terapie intensivă! Care este starea brazilianului: "Ieri a făcut un pas înapoi"
ACUM O ORĂ