Pentru FCSB urmează meciul cu Dinamo, iar veștile de la nivelul lotului au darul să le dea speranțe fanilor, dintr-un anumit punct de vedere. Florin Tănase, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Sergiu Buș, Darius Olaru și Andrei Miron au ieșit negativi de la precedenta serie de analize, iar Florinel Coman, Ionuț Vînă și Alexandru Buziuc au fost testați azi și rezultatele au fost de asemenea negative, anunță ProSport.
Totuși, nu toate informațiile dinspre lotul FCSB sunt bune. Situația lui Olimpiu Moruțan rămâne una grea, înainte de derbyul cu Dinamo. Acesta nici nu a putut să facă testul azi și speră că va putea să efectueze analizele miercuri. Chiar și așa, șansele ca el să fie apt pentru confruntarea cu rivala din Ștefan cel Mare sunt minime.
De notat că Florinel Coman, deși a scăpat de coronavirus, nu va fi nici el pe teren la întâlnirea din weekend. Atacantul de bandă se accidentase în partida cu Backa Topola, înainte să fie testat pozitiv, și nu e încă recuperat.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 14 MINUTE
FCSB vine după o perioadă foarte grea. Focarul de COVID-19 au dus la eliminarea din preliminariile Europa League, dar și la un eșec la scor, în campionat, cu Poli Iași.
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 2 ORE