Mijlocașul celor de la FCSB are parte de cele mai bune momente din cariera sa și deja se gândește la viitoarea sa echipă, după ce va părăsi formația bucureșteană. Moruțan este mai degrabă atras de La Liga, deși în trecut s-a vorbit despre un interes al Interului.

Olimpiu Moruțan vrea în La Liga

„Sincer, nu m-am gândit niciodată la ce făceam dacă nu ajungeam fotbalist. Tot timpul aveam în cap acest gând, să joc la cele mai bune echipe din România. Visul mi s-a îndeplinit!
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 16 MINUTE
În cazul unui transfer, cred că în Spania mi s-ar potrivi foarte mine, dar nu depinde de mine. O să vedem pe viitor unde o să ajung. Îmi place acolo pentru că e mai mult pe tehnică, pasare şi un joc mai puţin pe forţă”, a declarat Moruțan pentru FRF TV.

Lotul României U21 convocat de Adrian Mutu

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), George Micle (FC Argeș);
Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (SD Ponferradina / Spania), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Ricardo Grigore (Dinamo);
Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Gabriel Simion (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Ianis Hagi (Rangers/Scoția), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Olimpiu Moruțan (FCSB), Carlo Casap (Viitorul)
Atacanți: Nicolae Carnat (CFR Cluj), George Cîmpanu (Universitatea Craiova), Valentin Costache (CFR Cluj)
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 37 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 8 ORE